Locuri de munca vacante, anuntate de ANOFM pentru perioada 6-12 august

Vineri, 06 August 2010, ora 21:10
1708 citiri
Locuri de munca vacante, anuntate de ANOFM pentru perioada 6-12 august

Peste 9.500 de locuri de munca vacante sunt inregistrate la nivel national in saptamana 6-12 august, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Brasov, Bacau si Prahova, a anuntat vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 489 de locuri de munca, in special pentru pozitiile de ingineri si subingineri (130), contabili (24) si asistent medical generalist (21).

Pentru persoanele cu studii medii si profesionale, ANOFM ofera 9.100 locuri de munca, din care 1.392 pentru postul de confectioner-asamblor articole din textile, 575 pentru cel de operator confectioner industria imbracaminte-tesaturi, tricotaje, materiale sintetice, 479 pentru muncitori necalificati in industria confectiilor, 303 pentru agenti de securitate, 224 pentru soferi de autoturisme si camionete si 223 pentru muncitori necalificati la ambalarea produselor solide si semisolide.

Locuri de munca vacante mai sunt disponibile si pentru muncitori necalificati la amblarea si montarea pieselor, muncitori necalificati la demolare cladiri, zidarie, mozaic, faianta, gresie, parchet, lacatusi mecanici, zidari, dulgheri, muncitori necalificati in agricultura, vanzatori, tamplari, confectioner articole din piele si inlocuitori sau soferi auto camion/masina de mare tonaj.

Cele mai putine locuri sunt disponibile pentru meseriile de agent de asigurare (91), ospatar (89), fierar betonist (78), sudor electric (68), camerista hotel (52), macaragiu (41), miner in subteran (35), patiser (29), electrician in constructii (18), tapiter (15), vopsitor industrial (10), muncitor necalificat (8), guvernanta (6) sau pizzar (4)

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#locuri munca vacante, #joburi Bucuresti, #locuri munca Bucuresti , #locuri de munca vacante