Ministere care angajeaza directori - Afla conditiile si posturile disponibile

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 11:28
4553 citiri
Ministere care angajeaza directori - Afla conditiile si posturile disponibile

In plina austeritate, cand mii de bugetari au fost dati afara, iar salariile le-au scazut, exista ministere care fac angajari. Si nu orice angajari, au scos la concurs posturi de directori, directori generali sau sefi de servicii.

Agentia Nationala a Functionarilor Publici a lansat, in decembrie, un proces de recrutare care va continua si in prima luna a anului viitor, potrivit portalului PublicJob.ro.

Astfel, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului angajeaza directori la Directia Promovare, Marketing si Produse Turistice Inovative, precum si directori la Directia Infrastructura Turistica.

Candidatii trebuie sa fie absolventi de studii superioare, cu diploma de licenta, vechime intr-o functie publica de minim trei ani. Concursul este programat pentru 21 decembrie.

Tot atunci, Ministerul Dezvoltarii organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de director general la Directia Generala de Turism din cadrul Ministerului Dezvoltarii.

Ministerul Afacerilor Europene cauta director general adjunct pentru Directia Generala Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale.

Examenul este prevazut pentru 7 ianuarie 2012, iar candidatii trebuie sa aiba vechime de minim 3 ani si studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice sau in management.

Si la Ministerul Administratiei si Internelor se recruteaza in prezent un director general adjunct care sa aiba 3 ani de vechime in profesie, studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice sau management si sa fie numiti intr-o functie publica din clasa I.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#angajari ministere, #locuri vacante ministere, #ministere angajari directori , #locuri de munca vacante