Ziare.com

Vrei sa lucrezi in Germania sau Marea Britanie? Joburi disponibile pentru romani

Sambata, 15 August 2015, ora 21:09

   

Vrei sa lucrezi in Germania sau Marea Britanie? Joburi disponibile pentru romani
Aproape 600 de locuri de munca sunt disponibile in Spatiul Economic European si pot fi accesate prin reteaua europeana de ocupare Eures (European Employment Services), cele mai multe fiind in Germania, Marea Britanie si in Republica Ceha.

Angajatorii din Spatiul Economic European anunta, prin intermediul retelei Eures Romania, 576 de locuri de munca vacante.

Cele mai multe oferte de angajare vin din Germania (236), in aceasta tara fiind cautati 20 de comisionari, 16 operatori stivuitor, cate 15 factori postali, bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, ospatari, lucratori in industria gastronomiei de sistem si soferi de tir. De asemenea, mai sunt vacante cate 10 posturi de agent de securitate, de agent de paza, betonist, fierar betonist, tamplar/dulgher si hamal, noua de muncitor metalurg, sapte de lucrator depozit, cate sase de mecanic auto si electrician si cate cinci de sudor MIG-MAG, barman, mecanic instalatii.

Angajatorii din Germania mai recruteaza instalatori/montatori instalatii de gaz, operatori CNC (laminor si strung), zugravi - vopsitori, mecanici echipamente (utilaje) prelucrarea maselor plastice si a cauciucului, sculeri, tehnicieni sistem de securitate (alarma si supraveghere), operator CNC (strungar/frezor), mecatronist, asamblor - montator (lucrator in productie), tehnician electronica - service fibre laser de mare putere, tehnician electronica, tehnician electrotehnist, manager vanzari si optician.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

In Marea Britanie sunt vacante 158 de locuri de munca: 30 de asistent medical de recuperare, anestezist, 35 de ingrijitor persoane, 15 de asistent medical terapie intensiva, 12 de asistent medical pediatrie, cate 10 de asistent medical pentru centre de ingrijire particulare, sofer camion, ingrijitor persoane/infirmier si asistent, noua de bucatar, opt de ingrijitor copii/bona, trei de asistent social/ingrijitor persoane si cate un post de asistent social, asistent medical generalist, infirmier, pictor / vopsitor / polizator / carosier / pregatitor suprafete pentru lacuit / montator componente auto, operator camion, vinificator-supraveghetor vie.

In Republica Ceha sunt disponibile 145 locuri de munca: cate 50 pentru lucratori in productie (asamblarea aparatelor de aer conditionat) si de operator, 20 de muncitor asamblare, 15 de croitor, 10 de lucrator in prelucrarea lemnului.

Alte 35 de locuri de munca sunt disponibile in Suedia, 15 fiind de vopsitor auto, 10 de mecanic auto si 10 de tinichigiu auto.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand portalul EURES.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 5082 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor