Vrei sa te angajezi in Franta, Finlanda sau Norvegia? Joburi disponibile

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 20:33
9357 citiri
Vrei sa te angajezi in Franta, Finlanda sau Norvegia? Joburi disponibile
Foto: Arhiva

Angajatorii din Finlanda, Franta si Norvegia cauta sa angajeze romani pe posturi diverse, de la macelari la ingineri.

Ofertele sunt disponibile prin Reteaua Europeana de Servicii pentru Ocuparea Fortei de Munca (EURES) si sunt postate pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Astfel, o compania din Finlanda cauta un macelar, caruia ii ofera un salariu brut de 14 euro/ora.

El trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel mediu, sa aiba calificare in domeniu, experienta dovedita de minim 6 luni si/sau recomandare de la ultimul loc de munca. Printre beneficii se numara ajutor in gasirea unei locuinte si organizarea transportului in Finlanda.

Durata contractului este de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire.

Un angajator din Franta vrea sa angajeze un sef de santier, pentru un salariu de 12-15 euro/ora. El trebuie sa aiba experienta in domeniu de minimum 2 ani.

O alta companie din Hexagon cauta 5 medici specialisti in urmatoarele domenii: medicina generala, medicina muncii, radiologie, ginecologie, urologie si oncologie. Candidatii trebuie sa aiba diploma de medic specialist si certificat de conformitate, iar salariul este de 56.000-68.000 euro brut/an. Cunoasterea fluenta a limbii franceze este obligatorie.

In Norvegia te poti angaja ca inginer service la o firma ce se ocupa cu constructii navale si are afaceri si in industria petrolului. Cerintele sunt studii superioare mecanice sau electrice, cu o anumita intelegere de intretinere si service a masinilor si echipamentelor mari, experienta 2-5 ani in intretinere si service pe masini electrice, hidraulice si echipamente, experienta programare PLC si cunostinte adecvate cu privire la rezolvarea problemelor electrice si cunostinte de baza in toate aplicatiile Windows.

Salariul fluctueaza intre 43.000 si 60.000 euro brut/an, in functie de calificari si experienta, iar limba engleza este obligatorie.

De asemenea, aceeasi companie vrea sa angajeze un senior inginer electric, remuneratia oferita fiind de 49.000-80.000 euro brut/an.

C.P.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#oferte locuri munca Franta, #oferte locuri munca Finlanda, #oferte locuri munca Norvegia, #oferte locuri munca strainatate , #locuri munca Norvegia