Joburi neobisnuite, care iti pot aduce o groaza de bani: De la colectare de venin la stat la coada in locul altora

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 22:04
10468 citiri
Joburi neobisnuite, care iti pot aduce o groaza de bani: De la colectare de venin la stat la coada in locul altora
Foto: Bridesmaid for Hire

Oamenii sunt platiti sa faca tot felul de lucruri: sa repare ce se strica prin casa, sa ne gestioneze finantele sau sa ne livreze produsele la usa, printre altele. Insa exista unele persoane care fac lucruri ce pot parea iesite din comun si iau si bani pentru asta.

Business Insider a realizat o lista cu joburi neobisnuite.

Vrei sa lucrezi de acasa? Iata cateva idei de joburi pe care le poti face fara sa cobori din pat

- Fermele de serpi, in speciale de vipere, sunt foarte profitabile. Veninul extras este de obicei vandut laboratoarelor pentru fabricarea antiveninunului. In tara noastra, o afacere de acest gen poate genera venituri intre 7.000 si 10.000 de euro pe an.

- O companie din Statele Unite furnizeaza domnisoare de onoare pentru miresele care nu au sau nu vor sa puna rude ori prietene sa indeplineasca acest rol. La Bridesmaid for Hire, preturile pornesc de la 300 de dolari si pot ajunge la 2.000 de dolari pentru o nunta.

- Tragedia in care a fost implicat Titanicul a dat nastere unei noi meserii. Cei angajati la International Ice Patrol (IIP), divizie a Garzii de Coasta din SUA, monitorizeaza ghetarii si ofera rute ocolitoare pentru nave. De asemenea, la nevoie, ei muta uriasele bucati de gheata din calea ambarcatiunilor.

- Bocitoare pentru inmormantari: acesta este serviciul oferit de o companie din Marea Britanie, numita Rent A Mourner. Pretul cerut este de 70 de dolari pentru doua ore.

- Ti-ai dus cainele intr-o vacanta exotica? Atunci de ce sa nu-l inveti cum sa faca surf? Unele hoteluri din zonele tropicale ofera astfel de servicii.

- Daca se simt singuri si au nevoie de o imbratisare ca sa se simta mai bine, atunci americanii pot apela la compania infiintata de Samantha Hess din Portland. Un angajat al Cuddle Up To Me te poate tine in bratele sale, timp de o ora, pentru 80 de dolari.

- Marile ferme din Marea Britanie si Japonia apeleaza la cunostintele unor experti pentru a determina sexul animalelor, in special a puilor de gaina. Afacerea e una banoasa, luand in considerare castigurile ce pot ajunge la 60.000 de dolari pe an.

- Daca urasti sa stai la coada, atunci poti angaja pe cineva sa faca acest lucru in locul tau. In SUA, o persoana ce ofera acest serviciu poate castiga pana la 1.000 de dolari pe saptamana.

- Ravasul din prajituri chiar e scris de cineva, nu e generat aleatoriu de un program. Castigurile pentru persoanele care inventeaza aceste "predictii" pot ajunge la 40.000 de dolari pe an.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#joburi neobisnuite, #joburi ciudate, #locuri munca ciudate, #meserii ciudate , #meserii