Nu vreti sa asteptati 2014 pentru a lucra in Marea Britanie? Iata ce posturi sunt disponibile acum

Miercuri, 06 Februarie 2013, ora 07:35
9220 citiri
Nu vreti sa asteptati 2014 pentru a lucra in Marea Britanie? Iata ce posturi sunt disponibile acum
Foto: Arhiva

Unii politicieni si presa britanica avertizeaza cetatenii ca romanii si bulgarii le vor invada, pur si simplu, tara, incepand cu 1 ianuarie 2014, cand ar trebui ridicate restrictiile din piata muncii.

Autoritatile europene insista ca Marea Britanie nu poate interzice romanilor si bulgarilor sa lucreze pe teritoriul sau, iar oficialii romani au reactionat prompt la amenintarile britanicilor.

Dar, daca vreti sa nu asteptati 2014, aveti destule posibilitati sa "invadati" Marea Britanie chiar de acum, site-urile de joburi prezentand o oferta larga de locuri de munca in aceasta tara.

Compania AddStaff Support recruteaza personal medical pentru clinici si spitale private din Regatul Unit, pe specializarile neurologie, psihiatrie, geriatrie si ingrijiri paliative. De asemenea, sunt cautati si asistenti medicali pentru sectiile de pediatrie, anestezie, chirurgie si oncologie a unor spitale private.

CV-ul trebuie depus in limba engleza, iar candidatii trebuie, de asemenea, sa cunoasca aceasta limba. De asemenea, se cere experienta minima de un an pe un post similar celui pentru care depune aplicatia si diploma de studii.

Salariul porneste de la 10 - 12 lire sterline pe ora, se ofera contract si permis de munca, iar programul de lucru va cuprinde cel putin 40 de ore pe saptamana.

Agentia de recrutare Fronterra Recruitment angajeaza vanzatori si manageri adjuncti pentru un lant de restaurante fast food din Marea Britanie. Pentru acest post, trebuie sa aveti experienta intr-un post similar si sa cunoasteti bine limba engleza.

Conform anuntului, durata contractului este de un an, cu posibilitatea de a-l extinde, iar salariul net se incadreaza intre 875 - 1.170 lire sterline/luna.

Eurolife Consulting recrutreaza personal pentru hoteluri de 3 sau 4 stele si restaurante in zone precum Norfolk, Somersat, Suffolk, Essex, Devon sau Colchester. Printre joburile oferite se numara bucatari, ospatari, barmani, ajutor de bucatar, receptionisti si cameriste.

Contractele se incheie pe o perioada de minimum 12 luni si maximum doi ani si sunt destinate persoanelor care doresc sa studieze si sa se califice la locul de munca. Salariile sunt de 6,19 lire sterline brut/ora pentru persoanele cu experienta, fara calificare si de 6,30 lire/brut/ora pentru persoane cu experienta si calificare. In medie, se lucreaza 40 de ore pe saptamana plus ore suplimentare. Cazarea poate fi asigurata de angajator, insa contra cost, iar unii angajatori pot oferi si masa.

Printre conditii se numara experienta de cel putin un an in domeniu, varsta de maximum 45 de ani, pentru bucatari, si 32 de ani, pentru restul pozitiilor si cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu conversational.

Pentru un salariu de 45.000 - 91.500 de lire sterline pe an (3.750 - 7.625 lire/brut/luna) va puteti angaja ca dentist.

De asemenea, pentru 22.000 - 38.000 de lire/an puteti gasi un job de tehnician in acelasi domeniu, prin intermediul firmei Ruby Red Consultancy. Compania de recrutare ofera sprijin pentru intocmirea documentelor necesare, asistenta pentru transport si cazare.

European Dynamics ofera mai multe posturi pentru Oracle developer. Candidatii trebuie sa aiba minimum opt ani de experienta si fluenta in limba engleza. Salariile sunt oferite in functie de experienta si pozitie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#locuri munca Marea Britanie, #oferte joburi Marea Britanie , #munca Anglia
Comentarii