ICR scoate la concurs 17 posturi in strainatate

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 22:25
6040 citiri
ICR scoate la concurs 17 posturi in strainatate
Foto: ICR

Institutul Cultural Roman (ICR) organizeaza un concurs in vederea ocuparii a cinci posturi de director adjunct si douasprezece posturi de referent la mai multe filiale ale Institutui Cultural Roman din strainatate, informeaza reprezentantii ICR.

Potrivit sursei citate, concursuri pentru ocuparea functiei de director adjunct vor fi organizate pentru ICR Viena, ICR "Titu Maiorescu" Berlin, ICR Varsovia, ICR Lisabona, ICR New York. Pentru posturile vacante de referent vor fi organizate concursuri pentru ICR Viena, ICR Praga, ICR "Titu Maiorescu" Berlin, Accademia di Romania, ICR Varsovia, ICR New York, ICR Stockholm, ICR Bruxelles si ICR Londra.

"Pentru posturile de director adjunct se pot inscrie in competitie toti cetatenii romani care cunosc limba tarii respective si vorbesc o limba de circulatie internationala (de preferat limba engleza), au o vechime de cel putin trei ani intr-o functie de conducere, au o activitate profesionala prestigioasa intr-un domeniu intelectual, cultural-artistic, universitar-academic, stiintific, management public, diplomatie, au o experienta edificatoare ca manager cultural (coordonator de proiecte culturale, activitate in cadrul unor institutii, asociatii, organizatii nonguvernamentale, publicatii, audiovizual), sunt echidistanti politic, adera la valorile democratiei, pluralismului, au abilitati de comunicare, cunosc spatiul cultural din tarile-gazda si implicarea in dezvoltarea relatiilor bilaterale dintre Romania si acestea si cunosc legislatia in vigoare privitoare la infiintarea, organizarea si functionarea Institutului Cultural Roman, precum si a Institutelor Culturale Romane din strainatate", informeaza reprezentantii ICR.

Dosarul candidatilor pentru functia de director adjunct trebuie sa cuprinda: un Curriculum Vitae actualizat, insotit de anexe (copii dupa diplomele de studii, lista de lucrari, portofoliu, copii dupa alte atestate obtinute, premii, cazier judiciar, adeverinta care atesta starea de sanatate), un proiect de management pentru Institutul Cultural Roman din strainatate, pe o perioada de un an, cu proiectia bugetara aferenta si o lucrare in care sa prezinte propria strategia culturala in contextul misiunii asumate de ICR prin Programele Institutului Cultural Roman, mentioneaza sursele citate.

Dosarul candidatilor pentru posturile de referent trebuie sa cuprinda un Curriculum Vitae actualizat, insotit de anexe (copii dupa diplomele de studii si dupa caz, lista de lucrari, portofoliu, copii dupa alte atestate obtinute, premii, cazier judiciar, adeverinta care atesta starea de sanatate); o propunere de proiect cultural pentru Institutul Cultural Roman din strainatate pentru care aplica candidatul, conform sursei mentionate.

"Candidatii trebuie sa mentioneze foarte clar in corpul mesajului transmis postul pentru care participa la concurs. O persoana poate candida pentru mai multe posturi, daca indeplineste criteriile de selectie. Candidatii declarati castigatori vor pleca la post numai dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale necesare angajarii pe perioada determinata in cadrul Ministerului Afacerilor Externe", potrivit ICR.

Dosarele vor fi trimise la adresa concurs@icr.ro, ultima zi de primire a dosarelor fiind 7 decembrie, ora 17.00. Rezultatele vor fi anuntate pe site-ul Institutului Cultural Roman la data de 7 ianuarie.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#ICR posturi libere, #Institutul Cultural Roman filiale strainatate, #ICR Viena, #ICR Varsovia, #ICR Londra , #munca strainatate
Comentarii