Mii de joburi in strainatate pentru romani: Iata ce se cauta

Duminica, 10 Ianuarie 2016, ora 13:38
7034 citiri
Mii de joburi in strainatate pentru romani: Iata ce se cauta
Foto: Arhiva Ziare.com

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera peste 2.100 de locuri de munca, prin intermediul Eures Romania, cele mai multe posturi fiind in Spania, unde se cauta in special muncitori necalificati in agricultura.

Asadar, companiile din Spania au nevoie de 800 de muncitori necalificati in agricultura, in timp ce angajatorii din Portugalia pun la bataie 400 de astfel de locuri de munca, iar cei din Danemarca tot 400, printre care culegatiri de mazare si capsuni, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Mii de joburi in strainatate pentru romani: De la ingineri software la culegatori de mazare

In acelasi timp, in Marea Britanie sunt vacante 390 de locuri de munca, printre care 300 de ingrijitori persoane, 60 de asistenti medicali, 20 de asistenti medicali generalist si 10 medici de familie.

In Germania sunt disponibile 111 posturi, inclusiv 50 de asistenti medicali generalisti, 13 bucatari, 11 ospatari, 10 barmani, un electrician, un visual designer si un brutar.

De asemenea, angajatorii din Cehia ofera 162 de joburi, dintre care 50 de lucratori in productie (asamblarea aparatelor de aer conditionat), 50 de operatori, 50 de soferi transport marfa-international, 10 lucratori in prelucrarea lemnului, un analist IT service desk si un analist suport software.

In Slovacia se cauta 30 de soferi de camion, iar in Polonia doi programatori PHP developer. In acealsi timp, in Norvegia este disponibil un post pentru un doctorand in Departamentul biomedical, iar in Irlanda un post de tehnician.

Romanii interesati sa ocupe unul dintre posturile vacante in strainatate pot consulata oferta completa pe site-ul ANOFM.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#joburi romani strainatate, #locuri munca strainatate , #munca strainatate
Comentarii
Poza programer2
programer2
rank 1