Ziare.com

Se cauta 200 de asistenti medicali pentru Marea Britanie

Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 12:12

   

Se cauta 200 de asistenti medicali pentru Marea Britanie
Aproximativ 200 de posturi pentru asistenti medicali generalisti sunt puse la dispozitia romanilor, in cadrul clinicilor private din Marea Britania.

Concursul pentru aceste posturi are loc in aceste zile la Iasi, iar castigul variaza intre 10 si 12 lire sterline pe ora, anunta Realitatea Tv.

Pentru a putea candidata este necesar sa ai experienta de minimum doi ani si sa cunosti limba engleza. Posturile sunt in clinici private si azile de batrani din imprejurimile Londrei sau in Devon, Bath si Glasgow.

"Salarii mult mai mari, peste 1.350 de lire. Contracte de doi ani de zile, permise de munca, acte legale. Sunt foarte multe cereri, mai multe decat in anii trecuti", a explicat managerul firmei de recrutare, Roxana Ionescu, adaugand ca respectivele contracte se pot prelungi pana la cinci ani.

Pe langa salariu, cazarea si masa sunt asigurate de angajatori. Interviurile personale de preselectie se vor incheia pe 5 noiembrie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3237 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce mai asteptati ?

Sa va mai taxeze Basescu si ultima bucatura ? Cine pierde trenu va ramine in gara pina cind va inbatrini.

 

SE CAUTA

2345 ziaristi si 345 crainici si moderatori TV.Conditii Sa fie rude intrre ei si sa stie limba de lemn.Informatii la Mirciulica B.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor