Un roman din cinci vrea sa plece la munca in strainatate in 2012

Duminica, 01 Ianuarie 2012, ora 17:09
2739 citiri

Un roman din cinci spune ca vrea sa plece la munca in strainatate in 2012, in timp ce procentul celor care nu intentioneaza sa iasa din tara in 2012, indiferent de motiv, este de 69%, potrivit unui sondaj.

Romanii care vor sa lucreze in strainatate, avertizati sa mearga mai intai la ITM

Ponderea celor care vor sa plece in strainatate, anul viitor, in scopuri turistice este de 8%, in timp ce doar 1% dintre romani intentioneaza sa plece in alta tara pentru studii, se arata in sondajul CURS realizat la comanda NewsIn.

Islanda a liberalizat piata muncii pentru cetatenii romani

Sondajul a fost realizat in perioada 10-19 decembrie, pe un esantion de 1.102 respondenti cu varste de minimum 18 ani. Marja teoretica de eroare a cercetarii este de +/-3,0%, la un nivel de incredere de 95%.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#romani munca strainatate, #romani plece munca afara, #locuri munca romani , #munca strainatate