Vrei sa te angajezi in Germania, Norvegia sau Finlanda? Ce oferte exista

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 17:19
5758 citiri
Vrei sa te angajezi in Germania, Norvegia sau Finlanda? Ce oferte exista
Foto: stepbystep.com

Cateva firme din Germania, Norvegia si Finlanda cauta in aceasta perioada sa angajeze romani.

Locurile de munca sunt disponibile prin Reteaua Europeana de Servicii pentru Ocuparea Fortei de Munca (EURES).

Compania Moeco Oil&Gas Norge AS cauta un geolog senior pentru Norvegia, cerintele fiind master sau doctorat in geologie sau echivalent, minimum 12 ani experienta, bune cunostinte in sedimentologie si setari, engleza tehnica fluent. Salariul nu este public.

Aceeasi companie vrea sa mai angajeze si un geofizician exploatare, care trebuie sa aiba master sau doctorat in geologie, geofizica sau echivalent, minimum 5 ani experienta in exploatare, abilitatea de a utiliza aplicatii pe statii de lucru PC, utilizarea pachetului de interpretare seismica Petrel-avantaj, expertiza in tehnicile de interpretare geologica/geofizica, cunostinte de baza de fizica rocilor, cunostinte de geologie structurala. salariul nu este specificat.

Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn, ca reprezentant al unui mare lant de restaurante tip gastronomie de sistem din Germania, are in oferta opt posturi de asistent manager, in mai multe orase.

Cerintele sunt calificare si experienta profesionala in domeniul hotelier si in industria de catering, cunostinte in domeniul ERP si IT, capacitatea de a coordona o echipa, foarte bune abilitati de comunicare, abilitatea de a lucra independent, flexibilitate, fiabilitate, grad ridicat de asertivitate, automotivare si disciplina. Se mai cere limba germana fluent.

Firma VMP Group Workcontrol Oy cauta un macelar pentru Finlanda. El trebuie sa aiba calificare in domeniu, experienta dovedita de minim 6 luni si/sau recomandare de la ultimul loc de munca. Limba engleza este necesara la nivel conversational, iar salarul este de 14 euro brut/ora.

CV-urile trebuie trimise pana pe 30 septembrie.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#locuri munca Germania, #oferte munca Germania, #locuri munca Finlanda, #locuri munca Norvegia, #oferte locuri munca strainatate , #munca strainatate