Amazon angajeaza in Romania

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 14:00
6068 citiri
Amazon angajeaza in Romania
Foto: Amazon.com

Compania americana de comert online Amazon a anuntat vineri ca vrea sa infiinteze in acest an "mai multe mii de noi locuri de munca" in Europa, unde grupul are deja peste 40.000 de angajati.

Amazon a precizat ca in 2015 personalul sau din Europa a crescut cu 10.000 de angajati, iar compania va continua sa investeasca in cercetare si dezvoltare, precum si pentru constructia de noi infrastructuri care sa sprijine cresterea operatiunilor sale de cloud-computing, informeaza AFP.

Amazon o duce bine in Romania - a crescut de 8 ori in 5 ani

"Intentionam sa cream mai multe mii de locuri de munca in 2016 incepand de la lingvisti, experti in digital media si pana la recrutarea de colaboratori pentru centrele de distributie si customer service", a declarat vicepresedintele Amazon Europe, Xavier Garambois.

Amazon sustine ca in prezent recruteaza "noi specialisti si in computere si dezvoltatori de software pentru cele 12 centre de cercetare si dezvoltare din Europa" amplasate in Germania, Irlanda, Olanda, Polonia, Romania, Spania si Marea Britanie.

Amazon si Oracle fac angajari in Romania - ce posturi au scos la bataie

Incepand din 2010 si pana in prezent, Amazon a investit peste 15 miliarde de euro in infrastructura si operatiunile sale din Europa. Noile investitii avute in vedere pentru 2016 vin dupa ce in perioada sarbatorilor de Craciun, Amazon a inregistrat vanzari record in Europa, spre deosebire de retailerii traditionali.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Amazon joburi, #Amazon locuri munca , #oferte angajari