La Bruxelles se angajeaza spioni

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 21:48
2882 citiri
La Bruxelles se angajeaza spioni

Daca recesiunea a facut ca joburile sa fie din ce in ce mai rar de gasit, Uniunea Europeana a inceput sa recruteze spioni rezistenti la stres, pentru treburile murdare din zonele de conflict.

Insa nu e usor de obtinut un astfel de job: ca in cazul oricarui alt job extrem de important, trebuie sa ai ceva legaturi in institutii, pentru a afla daca postul este disponibil.

Anuntul privind trei posturi de agenti secreti disponibile a circulat, timp de mai multe saptamani, prin institutiile Uniunii Europene si prin ministerele de Externe ale statelor membre, iar doritorii si-au putut depune CV-urile pana pe 16 septembrie, relateaza EUObserver.

Este vorba despre trei experti juniori si un director in birourile de informatii: un post de ofiter de informatii in deplasare, un analist de informatii open source si un ofiter de informatii de securitate, dar si un director la centrul SitCen al UE.

Cerintele pentru posturile de spioni sunt destul de dure: ofiterul de informatii in deplasare este trimis in zone de criza sau de conflict pentru a aduna informatii politice sau de securitate si trebuie sa aiba experienta in diplomatie, servicii de informatii sau media si sa aiba experienta privind colectarea de informatii din zone de tensiune.

Candidatul trebuie sa fie rezistent la stres si sa fie capabil sa lucreze intr-un mediu dur.

Postul de analist presupune verificarea informatiilor, inclusiv a celor clasificate, privind situatia politica din zone in care UE a lansat o misiune de securitate si aparare. Candidatul ideal pentru postul de ofiter de informatii de securitate presupune o cunoastere buna a limbilor rusa, persa, urdu sau chineza.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Bruxelles spioni, #spioni Bruxelles, #angajari Bruxelles spioni , #oferte angajari
Comentarii