Locuri de munca trasnite in Romania

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 07:20
4890 citiri
Locuri de munca trasnite in Romania
Foto: Arhiva

Profesor atipic, angajat in Hell, freshcornerist sau detectiv social sunt cateva dintre joburile care te pot scoate din rutina zilnica.

De exemplu, Fun Science System angajeaza profesori... trasniti. Acestia sunt animatori in stiinta, cu experienta in lucrul cu copiii si buni cunoscatori de limba engleza.

Fun Science - Ciencia Divertida sl. a fost infiintata in 1994 de catre doi antreprenori spanioli din domeniul bancar. Fun Science System in Romania a preluat drepturile de Master Franciza in 2005. Compania a dezvoltat de-a lungul timpului programe educationale orientate spre divertisment in aproape toate domeniile stiintei.

Crezi ca ai un job de cosmar? Afla ca ai putea lucra chiar in Hell (Iad, trad.). Mai exact pentru Hell Advertising, companie lansata in 2000, care dezvolta solutii e-Commerce, precum promotion.eu. Compania angajeaza un achizitor pentru departamentul de productie publicitara. Acesta trebuie sa aiba studii superioare finalizate, experienta intr-o pozitie similara de minimum 3 ani, cunostinte de operare PC (MS Office) si cunostinte de limba engleza nivel avansat, precum si excelente abilitati de negociere.

Poate vrei sa-ti impresionezi prietenii cu o job ultramodern, care sa genereze admiratie doar prin simpla sa denumire. Mondo di Pasta, companie alimentara, angajeaza un freshcornerist. Acesta discuta cu companii (HR sau administrativ) pentru a facilita accesul angajatilor la mancare sanatoasa. Candidatul trebuie sa fie o persoana activa, interesata de nutritia sanatoasa si, desigur, motivata.

Daca iti place sa fii mereu in preajma banilor si esti, in plus, indemanatic, rapid si disponibil pentru un program distribuit inegal sau in schimburi (predominant de noapte), poti opta pentru un post de verificator bani. Cunostintele de operare pe calculator reprezinta un avantaj.

Responsabilitatile postului constau in efectuarea de operatiuni de identificare, numarare, sortare, verificare de bani, banderolarea, semnarea si stampilarea banderolelor de pe pachetele de bancnote si incarcarea si descarcarea cu valori a casetelor ATM.

Jobul este oferit de G4S Cash Solutions, membra a G4S plc., corporatie internationala care furnizeaza solutii de securitate cu operatiuni in peste 110 tari din intreaga lume.

Cauti totusi ceva mai palpitant? Poti deveni detectiv social in cadrul ASCOL - Asociatia cadrelor militare in rezerva din sistemul de aparare si siguranta nationala. Activitatea de investigare consta in colectarea de informatii, publicatii, inregistrari video. Candidatii potriviti fac parte din categorii precum: cadre militare in rezerva, specialisti cu experienta in domeniu investigatiei, jurnalisti sau traducatori.

Nu in ultimul rand, pentru persoanele inzestrate cu simt artistic este disponibil postul de decorator produse portelan si aplicator decalcomanie (n.r. procedeu de decorare a unor obiecte de sticla, portelan), oferit de Porcelain Manufactures, firma producatoare de portelan feldspatic tare. Candidatii trebuie sa aiba cunostinte specifice activitatii.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#locuri de munca neobisnuite, #joburi, #oferte locuri de munca , #oferte angajari