Mii de oameni au raspuns unui anunt de angajare pe o mica insula infrigurata. Iata de ce

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 14:41
10329 citiri
Mii de oameni au raspuns unui anunt de angajare pe o mica insula infrigurata. Iata de ce
Foto: Cape Breton site oficial

Un magazin aflat pe o mica insula canadiana a fost sufocat de aplicatii pentru un job, care vine la pachet cu un teren de peste 8.000 de metri patrati.

Fiica celui care ofera jobul, din Whycocomagh, insula Cape Breton, a popularizat anuntul pe Facebook. Desi salariul nu e mare, unul dintre avantaje este terenul oferit viitorului angajat, relateaza The Independent.

Pana acum, peste 3.500 de persoane s-au aratat interesate. Angajatorul a mentionat ca a apelat la posibili salariati de peste hotare pentru ca deja toti localnicii potriviti pentru astfel de joburi au fost angajati.

In anunt se arata ca viitorul salariat va primi si peste 8.000 de metri patrati de teren, pe care sa locuiasca, pamant pe care il poate pastra daca-si tine locul de munca mai mult cinci ani.

In anunt se mai spune ca pe insula Cape Breton sunt disponibile o multime de locuri de munca, foarte mult teren, insa nu prea sunt oameni.

Sunt invitati sa vina pe insula cei care cauta o viata mai simpla, care-si doresc sa fie aproape de natura.

"Nu putem sa-ti oferim multi bani, dar iti putem oferi o viata minunata", se mai arata in anunt. Se mentioneaza si ca angajatul ideal trebuie sa iubeasca natura, sa fie ecologist, sa-si doreasca sa faca parte dintr-o comunitate.

"Daca te mandresti cu faptul ca esti prietenos, ca iti place sa ajuti, ca esti pozitiv si ca te pricepi la industria alimentara sau relatiile cu publicul, atunci pe tine te cautam", se mai arata in anunt.

Deja trei femei au fost angajate, dar se cauta in continuare oameni.

Sunt primiti cu bratele deschise si criticii lui Trump

Pe insula populatia este in scadere de ceva vreme si se fac eforturi majore pentru a schimba situatia. La inceputul acestui an, a fost creat un site prin intermediul caruia erau invitati sa se mute pe insula toti americanii dezgustati de posibilitatea ca Donald Trump ar putea fi votat presedinte.

"Nu astepta pana cand Donald Trump va fi ales presedinte sa cauti un loc pentru a te muta. Incepe-ti viata in Cape Breton, locul unde femeile pot face avorturi, musulmanii pot umbla liberi, iar singurele ziduri pe care le vei vedea vor fi cele care sprijina acoperisurile caselor pe care ti le poti permite usor", se arata in invitatia adresata americanilor.

Pe insula traiesc in prezent 135.000 de oameni, iar site-ul care prezinta viata aici mai mentioneaza ca "Da, este in Canada, dar Cape Breton nu e inghetat tot anul. Verile noastre sunt superbe". Temperaturile pot ajunge aici si la 26 de grade Celsius, se mai mentioneaza pe site, fiind laudate sistemul de sanatate, frumusetea locurilor, clima si calitatea oamenilor.

Poate vrei sa citesti si despre barbatul care a castigat un hotel intreg la tombola, pe o insula tropicala.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#job insula Canada beneficii pamant, #insula Cape Breton job teren, #Cape Breton populatie, #Cape Breton Canada , #oferte angajari
Comentarii
Poza patrula
patrula
rank 5
speram ca la pachet cu cei 8000 mp sa fie si fiica... numai pentru
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5