Ziare.com

Top Talents Romania: 12 companii au planuri de recrutare pentru tineri cu rezultate exceptionale

Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 15:31

   

Top Talents Romania: 12 companii au planuri de recrutare pentru tineri cu rezultate exceptionale
Editia cu numarul 10 Top Talents Romania va avea loc anul acesta pe 24-25 noiembrie la Hotel Caro din Bucuresti. Timp de 10 ani, Top Talents Romania a identificat si a premiat tineri cu rezultate exceptionale si cu motivatie pentru dezvoltarea personala si profesionala. Anul acesta, 12 companii vor fi prezente la eveniment cu scopul recrutarii celor mai ambitiosi si entuziasti participanti.

Top Talents Romania se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor si proaspat absolventilor. Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro pana pe 10 noiembrie.

In urma inscrierii pe www.hipo.ro si a testelor, vor fi selectati cei mai buni 250 de tineri care vor fi invitati sa participe la Top Talents Romania. Pentru a trece de prima etapa a procesului de selectie participantii trebuie sa bifeze cel putin unul dintre criteriile de mai jos:

  • sa aiba expunere internationala prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);
  • se se fi implicat in actiuni de voluntariat sau ONG-uri studentesti;
  • sa aiba rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicari stiintifice;
  • sa fi participat la activitati extracurriculare: internship, participare la traininguri/workshopuri etc.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Primii 700 de aplicanti care vor obtine un punctaj bun in urma evaluarii CV - ului si a formularului de aplicare, vor primi invitatia de a completa online o serie de teste de abilitati numerice si rationamentul logic. Ulterior, vor fi invitati sa participe la cele 2 zile Top Talents Romania.

In cadrul evenimentului vor fi prezente 12 companii care au planuri de recrutare si vor sa intalneasca cei mai buni tineri din Romania: BRD - Groupe Societe Generale, JTI Romania, Philips, Vodafone Romania, EY Romania, Farmacia Dona, Unilever, Arctic, Coca-Cola HBC Romania, GlaxoSmithKline (GSK), METRO Cash & Carry Romania si P&G.

Domeniile pentru care angajatorii au planuri de recrutare sunt variate: Bancar-Financiar, FMCG, IT, Consultanta, Farma si Retail.

Pe langa oportunitatile de cariera, companiile vor sustine si o serie de workshopuri in cadrul carora vor impartasi din experienta lor prin intermediul unor sesiuni de invatare care vor aborda diferite teme.

De exemplu, Vodafone Romania va aborda subiectul: "Rock your learning: the growth mindset" care va fi sustinut de Laura Martin, Manager L&D Vodafone Romania si Alexandra Jilavu, Talent Management Consultant. Philips va aborda subiectul "Innovation comes first" sustinut de Liviu Baluta.

Editia cu numarul 10 Top Talents Romania va gazdui un invitat international - Mathias Haas, CEO SuperSocial & Curator la TEDx. Mathias Haas va aborda un subiect atractiv si de actualitate: "Empowering passion and perseverance" - va vorbi despre importanta pasiunii in cariera, despre cum fiecare persoana pe care o intalnim ne invata ceva si despre cum voluntariatul contribuie la dezvoltarea ulterioara.

Cei care vor sa participe, se pot inscrie pana pe 10 noiembrie, accesand site-ul https://goo.gl/SouQVQ unde vor afla mai multe detalii despre procesul de selectie si cum pot fi participa la cel mai important eveniment dedicat tinerilor cu potential - Top Talents Romania 2017.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Top Talents Romania recrutare tineri
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 225 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor