Vrei un job intr-un hipermarket? Iata posturile disponibile

Vineri, 12 August 2011, ora 07:44
13224 citiri
Vrei un job intr-un hipermarket? Iata posturile disponibile

Piata muncii da semne de revenire si, desi este plina vara, marile companii sunt dispuse sa angajeze. Printre ele se numara si lanturi comerciale prezente la noi in tara, care cauta de la muncitori necalificiati si pana la persoane pentru pozitii ce necesita studii superioare.

Anunturile, care sunt facute fie pe site-urile de recrutari, fie pe paginile proprii, sunt pentru toate studiile si varstele.

De exemplu, lantul de hipermarketuri Cora cauta un coordonator de publicitate. Ca sa te poti angaja aici trebuie sa fii absolvent de studii universitare de lunga durata, sa ai bune cunostinte de limba engleza si franceza si cunostinte bune de operare PC (MS Office - Word, Excel). De asemenea, trebuie sa fii o persoana organizata, receptiva, cu initiativa, comunicativa, flexibila.

Acest post presupune coordonarea si realizarea materialelor promotionale, mentinerea relatiilor cu furnizorii (agentii de publicitate, tipografii, producatori de materiale promotionale etc.), analizarea pietei si monitorizarea concurentei si asigurarea fluenta a schimbului de informatii si mentinerea unei stranse colaborari cu toate departamentele companiei si cu furnizorii.

Si lantul comercial Auchan angajeaza un achizitor marca proprie fast-food in Bucuresti si un inspector SSM si PSI in Craiova. Ca sa devii achizitor la Auchan trebuie sa ai studii superioare si experienta minimum 3 ani pe o pozitie similara. In ceea ce priveste limbile straine, cunoasterea englezei este obligatorie, iar cunostintele de limba franceza reprezinta un avantaj.

Printre responsabilitati se numara: crearea articolelor marca proprie, realizarea cererii de oferte, selectia furnizorilor si producatorilor si negocierea contractului cu acestia.

Pentru cealalta functie, de inspector SSM si PSI, trebuie sa ai, neaparat, atestat privind securitatea muncii si controlul si prevenirea incendiilor, experienta intr-o pozitie similara de minimum doi ani si cunostinte solide legislative privind protectia muncii si PSI.

In randul lanturilor comerciale care au posturi disponibile se numara si Real, care este in cautare de lucratori comerciali, macelar, sef raion grill, lucrator receptie marfa, specialist controlling si junior category manager.

Ca sa poti aplica pentru postul de sef raion gril trebuie sa ai experienta relevanta ca bucatar sef si o foarte buna cunoastere a bucatariei romanesti si internationale, documente certificatoare ale calificarilor si experienta in conducerea unei echipe. Pe lista cerintelor trebuie bifate si abilitatile organizatorice si de comunicare, studiile superioare si cunostinte de limba engleza si operare PC.

Retailerul german Lidl are o lista destul de lunga de joburi disponibile, insa mai toate sunt in provincie. De exemplu, grupul cauta sef de magazin in Targu Jiu, Sibiu, Gorj, Caras-Severin, Arad, Mehedinti si Ilfov, sef vanzari, dar si lucratori comerciali, operatori marfa sau stivuitori. Nemtii sunt insa foarte rigurosi cand vine vorba de recrutare.

Astfel, ca sef de vanzari trebuie sa stii limba germana si engleza, sa ai studii finalizate sau in curs de finalizare intr-un domeniu relevant, posibilitatea de a demonstra experienta in domeniul vanzarilor, abilitati de comunicare, auto-organizare, initiativa personala si disponibilitate. Pe acest post trebuie sa stii ca in sarcina ta se vor afla managementul si dezvoltarea personalului, precum si derularea unor sarcini separate. De asemena, vei fi responsabil pe plan local, intr-o functie de conducere, de planificarea, organizarea, conversia si controlul activitatilor de business ale filialelor.

Concernul german Rewe, care este prezent in Romania prin liniile de desfacere Billa, Selgros-Fegros, XXL Megadiscount si prin magazinele Penny Market, angajeaza, in aceasta perioada, doi casieri in Arad si Chisineu Cris, un contabil in Ilfov, patru lucratori comerciali in Ghegheni si un asistent achizitii in Ilfov.

Pentru postul de casier, de exemplu, Rewe sustine ca are nevoie de persoane cu personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta, sa aiba rezistenta la efort fizic mediu, ritm de lucru alert si rezistenta la stres, dar si cu experienta in domeniul comercializarii cu amanuntul a produselor alimentare si in domeniul casieriei.

De asemenea, este nevoie de amabilitate in relatia cu clientul, capacitate foarte buna de comunicare, atentie distributiva, simt pentru detaliul semnificativ, capacitate rapida de decizie, experienta in lucrul in echipa.

Lantul de supermarketuri Mega Image cauta, la randul sau, persoanele potrivite pentru postul de supervizor echipamente de manipulare a marfii, sef de tura depozit, recruiter, buyer first place, manager privat label, merchandiser, electrician si team leader banking.

Probabil ca cel mai bine suna, din lista totala de joburi, postul de manager privat label. Pentru acest post vei avea ca responsabilitati coordonarea activitatii departamentului Privat Label si a proiectelor dezvoltate in cadrul acestui departament, dezvoltarea de produse Privat Label conform standardelor interne, cautarea de noi furnizori (interni si externi) de produse Privat Label conform cerintelor companiei.

De asemenea, te vei ocupa de colaborarea cu Departamentul Food Safety, realizarea vizitelor la furnizori si coordonarea activitatii de import pentru produsele Privat Label, autorizari speciale, cerinte legale de etichetare si comercializare a produselor.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#joburi hipermarket, #joburi supermarket, #oferte angajari hipermarket , #oferte angajari