Ce locuri de munca sunt disponibile in Germania si la cat ajung salariile

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 21:20
7444 citiri
Ce locuri de munca sunt disponibile in Germania si la cat ajung salariile

Reteaua europeana de servicii pentru ocuparea fortei de munca (EURES) dispune de 145 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier-gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, salariile brute oferite ajungand pana la 2.100 euro/luna.

Astfel, Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor (ZAV) din Bonn, impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt si compania Europa Park Rust, ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: barman (30 posturi), ospatar (60 posturi), bucatar (45 posturi) si manager restaurant a la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi), se arata intr-un comunicat al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM).

In ce tari isi cauta de munca romanii - Care sunt domeniile preferate

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospatar si bucatar, angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel A2 - B1/B2).

Locuri de munca pentru care sa nu aplici - cum recunosti ofertele false

Angajarea se face pe o perioada de sase luni, incepand cu octombrie 2013 sau aprilie 2014, in functie de angajator.

Salariul oferit este de 1.500 - 2.000 euro brut/luna pentru ospatar, 1.850 - 1.950 euro brut/luna pentru barman si 1.500 - 2.100 euro brut/luna (in functie de calificare si experienta profesionala) pentru bucatar.

Timpul de lucru este de 40 - 45,5 ore/saptamana, se lucreaza in weekend si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit/contra-cost (270 euro/luna), iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Pentru posturile de manager restaurant a la carte/personal serviciu organizare banchet sunt solicitate persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana (nivel C2) cat si cunostinte bune de limba engleza (nivel B2), precum si calificare si experienta in domeniu.

Mai putine oferte de munca: In ce domenii ai sanse reale sa te angajezi

Selectia se va organiza la Sibiu, in zilele de 5 si 6 septembrie 2013. Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, se vor adresa consilierului EURES din cadrul AMOFM pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#locuri munca Germania, #salarii Germania, #munca strainatate , #oferte locuri munca