Fara job la inceput de 2012? Vezi unde te poti angaja

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 07:14
4608 citiri
Fara job la inceput de 2012? Vezi unde te poti angaja
Foto: Arhiva

La inceput de 2012, companiile par sa reflecte spusele premierului Emil Boc privind crearea locurilor de munca, venind cu o multitudine de oferte.

Pe site-urile de recrutari exista mii de anunturi pentru joburi pentru toate nivelurile de pregatire.

De exemplu, firma ASG Wind Transport angajeaza un expeditor international, care va trebui sa asigure executia comenzilor de transport aerian din portofoliul companiei sau al celor obtinute din piata, sa monitorizeze direct transportul de la incarcare pana la descarcarea marfii, sa identifice clienti si sa verifice toate documentele necesare pentru intocmirea dosarului de transport.

Pentru a avea o sansa de angajare, trebuie sa aveti experienta in domeniul expeditiilor internationale, in special transport aerian, sa cunoasteti limba engleza, plus inca o limba straina, sa stiti sa utilizati computerul, sa fiti bun negociator si sa fiti capabil sa luati decizii.

Daca sunteti interesati de un job inedit si aveti calificarea necesara, puteti aplica pentru postul de bucatar sef in cadrul restaurantului La vie en raw.z, care ofera clientilor "raw food", hrana nepreparata termic.

Bucatarul sef va fi responsabil pentru selectarea furnizorilor de materii prime si materiale, in vederea asigurarii cat mai multor produse organice, realizarea meniurilor pentru oaspetii restaurantului, asigurarea retetelor in conformitate cu sezonalitatea fructelor si legumelor, precum si coordonarea activitatii echipei de bucatari.

Compania ofera bonusuri de performanta lunare si anuale, precum si cursuri de perfectionare.

Compania farmaceutica Roche este in cautarea unui reprezentant medical, cu studii superioare de medicina si farmacie, bune abilitati de comunicare si cu simt antreprenorial. Este obligatoriu sa aveti permis auto categoria B, iar cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj.

Reprezentantul medical va fi responsabil pentru dezvoltarea de relatii profesionale cu medicii si farmacistii si alte categorii de specialisti si cadre medicale, in vederea cresterii cererii pentru produsele Roche in piata locala.

Compania ofera un pachet salarial motivant, computer, telefon si autoturism de serviciu, plus prime si premii, in functie de performante.

In ciuda stagnarii pietei imobiliare, se cauta, in continuare, consultanti real estate pe partea de vanzari de locuinte. Astfel, firma Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera un salariu fix de 1.000 de lei, plus comision din vanzari pentru un astfel de post. Candidatii vor trebui sa lucreze doua luni de proba, compania oferind telefon si laptop de serviciu. Este necesar, daca sunteti interesat de post, sa aveti permis de conducere categoria B, studii superioare terminate sau in curs de terminare si cunostinte de operare PC.

Compania Romair Consulting angajeaza un contabil principal, cu experienta de minim patru ani, cunostinte temeinice ale legislatiei fiscale in vigoare, a legislatiei contabile si a reglementarilor privind disciplina contractuala si disciplina financiar bancara.

Angajatul va superviza conformitatea documentelor contabile, le va inregistra, va tine evidenta amortizarilor si obiectelor de inventar, va calcula impozitul pe profit, va tine evidenta salariilor, impozitelor si taxelor locale si va completa si depune declaratiile fiscale. Pe langa salariu, compania ofera si bonuri de masa.

Porsche Inter Auto Romania este in cautarea unui reprezentat vanzari auto, cu sau fara experienta. Responsabilitatile includ identificarea si abordarea clientilor, intretinerea relatiei cu acestia si respectarea procedurilor privind vanzarea de autoturisme.

Printre beneficiile oferite se numara pachetul medical premium, o masa calda pe zi in restaurantul propriu si posibilitatea avansarii, posturile disponibile fiind anuntate intai in interiorul firmei. De asemenea, exista posibilitatea urmarii unor cursuri de perfectionare pe domeniul comunicarii, negocierii, vanzarilor sau managementului, printre altele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#locuri munca, #oferte locuri munca, #oferte joburi , #oferte locuri munca