Ziare.com

Mii de locuri de munca pentru tineri, in hoteluri de lux din Cipru si Grecia

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 07:26

   

Mii de locuri de munca pentru tineri, in hoteluri de lux din Cipru si Grecia
Peste 2.000 de locuri de munca pentru tineri vor fi oferite de aproximativ 40 de hoteluri de lux din Cipru si Grecia, care vor participa la a X-a editie a targului "HappySummer", care va avea loc in februarie si martie in Bucuresti, au anuntat organizatorii.

Potrivit sursei citate, angajatorii care vor participa la targ vor avea oferte pentru posturi de ospatar/ospatarita, ajutor ospatar, barman/barmanita, ajutor bar, receptioner de zi si de noapte, valet, animator copii, camerista, spa assistant, maseur, salvamar, ajutor bucatar, gradinar si lucrator mentenanta.

Ofertele de munca sunt sezoniere, contractele urmand sa fie semnate pentru perioade de sase, opt sau 12 luni, iar primele plecari fiind programate pentru luna martie. Tinerii angajati vor putea castiga intre 450 si 600 de euro pe luna, in functie de experienta si de postul ocupat, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit de hotel, mai spun sursele citate.

Angajatorii cauta tineri intre 18 si 30 ani, vorbitori de limba engleza sau alte limbi straine (germana, rusa, greaca). Pentru majoritatea posturilor, experienta in domeniu nu este necesara. Persoanele angajate vor parcurge un curs de initiere in ospitalitate inainte de plecare, la finalul caruia se acorda o diploma de absolvire.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Tinerii interesati trebuie sa trimita un Curriculum Vitae organizatorilor si vor participa la o preselectie. Candidatii care vor trece de interviurile de preselectie vor sustine interviul final cu angajatorii si vor putea semna contractele de munca pe loc.

Targul va avea loc pe 24 februarie, precum si pe 9, 10, 23 si 24 martie la Hotelul Ibis de langa Palatul parlamentului. Targul este organizat de ICEPWorld.

Sursa: rNews

Articol citit de 2257 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pai shomaju in rindul tinerilor Greci ie peste 50%!

Iei de ce nu aplica? N'ar trebui sa mai fie loc pentru nici un Romanash! Ori tineretului Grecesc nu'i place munca cu tava? Only .. laptops .. he?

 

pai, daca ofertilii ieste pentru....

.... “…ospatarita,…..barmanita,….valet(a)….animato(a)r(e),…camerista, spa assistant(a), masseur(a), salvamar(a), …si lucrato(a)r(e) mantenanta" nu ie normal ca cetatenii someri greci sa ocupe posturilii de ….pesti?
p.s. siursa citata a lasat de o parte o oferta speciala pentru alesele traseiste uslamiste care pot fi angajate numai daca vin cu recomandarea de la judeteana de partid.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor