Top Talents Romania - sansa de dezvoltare profesionala pentru tineri

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 15:03
1957 citiri
Top Talents Romania - sansa de dezvoltare profesionala pentru tineri

Cea de-a sasea editie a proiectului "Top Talents Romania" are loc in perioada 23-24 mai, la Hotel Caro, Bucuresti. Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si motivatie pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

2.000 de studenti si proaspat absolventi sunt asteptati sa se inscrie pana pe 29 aprilie pe site-ul evenimentului. Dintre acestia, 300 vor fi invitati in finala proiectului, in urma unui proces de selectie care include evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare, precum si o evaluare online realizata cu ajutorul testelor Cut-e, lider la nivel global in crearea si implementarea de solutii inovative de evaluare.

In timpul celor doua zile, finalistii vor interactiona cu reprezentantii companiilor partenere, lideri in industria lor, care recunosc importanta implicarii tinerilor in activitati extracurriculare si proiecte internationale pentru dezvoltarea profesionala si evolutia ulterioara a acestora in cadrul companiei.

Cele 6 companii partenere sunt: BRD - Groupe Societe Generale, Coca Cola HBC Romania, JTI Romania; Colgate-Palmolive (Romania), Kraft Foods Romania parte a Mondelēz International si L'Oreal Romania.

Programele pentru care candidatii selectati pot aplica sunt:

- Trainee@BRD;

- Management Trainee "Destination: management" al companiei Coca Cola HBC;

- Programul de internship din cadrul companiei JTI Romania;

- Programul Colgate's Internship Program - Colgate-Palmolive (Romania) ;

- Internship in cadrul L'Oreal Romania.

Mai multe informatii despre evenimentul pe Top Talents.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Top Talents Bucuresti joburi tineri, #training internship multinationale Bucuresti , #oferte locuri munca