Vrei sa te angajezi part-time? Vezi care sunt ofertele companiilor

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 13:19
7200 citiri
Vrei sa te angajezi part-time? Vezi care sunt ofertele companiilor
Foto: Indybay

Stirile despre concedieri, intrari in somaj tehnic, reticenta companiilor de a reincepe angajarile si scaderi salariale abunda, insa cautarea unui loc de munca poate avea rezultate pozitive chiar si la inceput de an, in special daca vreti sa gasiti un job part-time.

Fie ca doriti sa va suplimentati veniturile, sunteti student sau doriti sa petreceti mai mult timp cu familia si nu sunteti pregatit pentru a lucra 8 - 9 ore pe zi, pe site-urile de recrutare se gasesc posturi cu jumatate de norma din domenii din cele mai diverse.

De exemplu, daca va aflati in zona Sibiu - Medias, va puteti angaja la o firma de proiectare si consultanta pe postul de arhitect cu drept de semnatura sau stagiar. Plata se face in functie de proiect, iar compania cauta un candidat care sa aiba cunostinte de grafica 3D, Archicad sau Autocad.

In Bucuresti, o clinica nou infiintata cauta medici specialisti care sa lucreze part-time, pe specializarile ginecologie, pediatrie, cardiologie, medicina interna, dermatovenerologie, urologie, endocrinologie, diabetologie, neurologie, O.R.L., reumatologie, gastroenterologie si medicina muncii.

Puteti aplica la acest job si daca sunteti proaspat absolvent de rezidentiat in 2010. Clinica ofera salariu si comision (discutate la interviul final), program flexibil si servicii medicale gratuite.

Ramanand in domeniu, tot in Bucuresti, un cabinet de radiologie dentara cauta o asistenta cu experienta in domeniu, studenta sau absolventa a facultatii de Stomatologie sau asistenta medicala cu atestat, pentru efectuarea de radiografii dentare de tip RX si OPG.

De asemenea, pe site-urile de recrutare sunt mai multe anunturi pentru kinetoterapeuti in regim part-time, cu studii superioare si aviz de libera practica si chiar experienta in lucrul cu copii.

Schimband total registrul, un operator de jocuri de noroc recruteaza din Cluj-Napoca, Iasi si Turnu Magurele operatori de pariuri, cu sau fara experienta.

Pentru a avea o sansa de angajare, trebuie sa aveti cunostinte de operare PC intr-un program specific de pariere si cunostinte minime de contabilitate primara, in timp ce detinerea unui atestat de comerciant/vanzator in unitati alimentare constituie un avantaj.

Compania ofera bonuri de masa, bonusuri in functie de performanta, training de specialitate si oportunitati de avansare.

Daca va place sa interactionati cu oamenii, o companie de cercetare de piata cu sediul in Bucuresti, dar care recruteaza si din Sibiu, cauta operatori sondaje, fara experienta sau cu experienta sub trei ani.

Potrivit descrierii postului, angajatul va avea drept atributii culegerea cat mai corecta a datelor din teren, cu ajutorul chestionarelor in format electronic. In acest scop, se pune la dipozitia angajatului un laptop, iar interviurile se desfasoara la domiciliul respondentilor. Fiecare operator de sondaje trebuie sa completeze cel putin 7 chestionare pe saptamana.

Printre cerintele postului se numara viteza de tastare, cunostinte elementare de operare PC, cunostinte minime de limba engleza, disponibilitatea pentru munca pe teren 3 - 4 ore pe zi, abilitati de comunicare excelente si putere de convingere.

Plata se face la chestionar si se poate castiga intre 200 - 1.500 de lei pe luna, in functie de numarul proiectelor. De asemenea, se ofera si bonusuri pentru performanta, fidelitate si acuratete.

Unul din domeniile cu cele mai multe oferte pentru joburi de tip part-time il reprezinta vanzarile.

Daca va aflati in Cluj Napoca, Iasi, Ploiesti, Ramnicu Valcea sau Drobeta Turnu-Severin, puteti obtine un job drept consilier vanzari directe in cadrul unei institutii de microfinantare. In acest scop, aveti nevoie de experienta in vanzari de minim 6 luni, cunostinte bune de operare MS Office. De asemenea, experienta anterioara ca relationship mananger retail, IMM in domeniul bancar sau de key account manager in vanzari de asigurari sau pensii facultative reprezinta un avantaj.

Compania ofera training de specialitate inainte de inceperea activitatii, iar rasplata financiara se acorda pe baza unui comision din vanzari.

Tot consilier de vanzari cauta si o firma specializata pe distribuirea de ulei de masline, candidatul ideal fiind student sau proaspat absolvent, vorbitor fluent de engleza si/sau franceza (cunoasterea limbilor germana, italiana sau spaniola este un avantaj), cu abilitati bune de comunicare si prezentabil.

Responsabilitatile angajatului includ promovarea si vanzarea produselor, consilierea clientilor, realizarea inventarului si incasarea banilor.

Daca sunteti pasionat de turism, puteti imbina placutul cu utilul, obtinand un post de ghid. Potrivit anuntului unei agentii de turism, candidatii trebuie sa cunoasca una din limbile germana (obligatoriu), franceza, spaniola sau olandeza, sa fie flexibili, activi, politicosi si rezistenti la stres, jobul costand in insotirea grupurilor de turisti straini in tara si strainatate.

De asemenea, puteti deveni agent de turism, posturi pentru care trebuie sa cunoasteti programele specifice de ticketing si booking, precum si cel putin o limba straina. Nu in ultimul rand, trebuie sa fiti capabil sa atrageti clientii si sa puteti derula contractele incheiate atat cu acestia, cat si cu furnizorii externi de servicii din domeniul turismului.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#joburi part time, #locuri munca part time, #joburi jumatate norma, #angajari part time , #oferte locuri munca