Vreti sa lucrati intr-o multinationala? Vedeti ce joburi sunt disponibile

Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 07:26
11672 citiri
Vreti sa lucrati intr-o multinationala? Vedeti ce joburi sunt disponibile
Foto: Arhiva

Ofertele de locuri de munca nu abunda in timpul verii, insa marile corporatii internationale inca sunt in cautarea unor noi angajati.

Din toate domeniile, de la farmaceutic la auto, candidatii pot sa aleaga din mai multe locuri de munca scoase la concurs, in mai multe orase mari din tara.

Un prim exemplu este Roche, una din cele mai importante companii farmaceutice din lume, care este in cautarea unor reprezentanti medicali pentru Brasov, Tg. Mures si Sibiu. Candidatul ideal trebuie sa aiba studii superioare de medicina sau farmacie, precum si bune abilitati de comunicare. De asemenea, permisul auto este obligatoriu, in timp ce cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj.

Reprezentantul medical va dezvolta relatii profesionale cu medicii si farmacistii din zona geografica alocata si va avea drept obiectiv cresterea cererii pentru produsele Roche pe piata locala. Potrivit anuntului companiei elvetiene, se ofera, pe langa salariu, computer, telefon si autoturism de serviciu, precum si premii, in functie de rezultatele obtinute.

Unul din cei mai mari producatori de anvelope la nivel mondial, Michelin, face angajari in departamentul de achizitii, fiind in cautarea unui buyer. Pentru a avea sanse, trebuie sa fiti absolvent al unei facultati tehnice si sa aveti cel putin doi ani experienta in achizitii sau investitii, precum si in achizitia de echipamente si componente auto. In plus, experienta in licitatiile publice este considerat un avantaj.

Compania are nevoie de un angajat care sa vorbeasca fluent limba engleza, sa cunoasca si limba franceza si care sa fie dispus sa calatoreasca.

In Cluj-Napoca, retailer-ul de cosmetice Sephora este in cautarea unui director de magazin. Pentru a obtine job-ul, trebuie sa aveti cunostinte solide de management si atentie pentru detalii, potrivit descrierii publicate de companie. Directorul magazinul va fi responsabil de rezultatele obtinute, de cresterea cifrei de afaceri si a rentabilitatii magazinului, in concordanta cu politica comerciala a companiei.

Pachetul salarial este de peste 750 de euro, iar compania asigura training-uri pe abilitati manageriale, bonusuri banesti lunare si anuale in functie de rezultate, produse cadou si reduceri de pana la 40 la suta.

Daca va intereseaza un job in vanzari, compania Philip Morris, unul din cei mai mari producatori de tigari din lume, are mai mai multe astfel de posturi, pentru Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi.

Se cere experienta de minimum patru ani in vanzari, de preferat in domeniul FMCG, studii universitare absolvite, abilitati analitice si de comunicare, cunostinte de limba engleza (scris si vorbit), cunostinte de Microsoft Office si permis de conducere.

PepsiCo este in cautarea unor reprezentanti relatii clienti, pentru Bucuresti si Calarasi, pentru care aveti nevoie doar de studii medii, minimum un an experienta in domeniul vanzarilor, permis de conducere categoria B, precum si cunostinte si abilitati avansate de negociere.

Angajatii vor trebui sa realizeze planul de vanzari bugetat, conform tintei lunare si trimestriale si vor fi responsabili de vanzarea produselor companiei.

Banca RBS are deschisa o pozitie de relationship manager, in Ploiesti, pentru care cere cel putin 3 ani experienta si cunostinte de limba engleza. Responsabilitatile includ atingerea targetului de vanzari si mentinerea relatiilor cu potentialii clienti, prin informarea acestora despre produsele bancii si consilierea lor.

Cea mai mare companie din lume in domeniul otelului, ArcelorMittal, cauta un reprezentant vanzari. Candidatii trebuie sa aiba cel putin studii medii, de preferat si facultate, sa cunoasca programul MS Office si limba engleza, in timp ce cunostintele despre produsele din otel reprezinta un avantaj.

Daca va intereseaza un astfel job, trebuie sa stiti ca resposanbilitatile includ contactarea unor noi clienti prin telefon, administrarea tranzactiilor, coordonarea si monitorizarea transportului produselor pana la client si prezentarea produselor companiei.

Inditex, compania care detine lanturile de magazine Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius si Oysho, este in cautarea unui manager de magazin si asistent manager, in Bucuresti. Pentru a candida, trebuie sa aveti experienta de un an in domeniul retail-ului de moda, in managementul unei echipe, abilitati de comunicare si cunostinte de limba engleza, scris si vorbit.

Veti fi resposanbil pentru relatiile cu clientii, plasarea comenzilor, aranjarea produselor in magazin, gestionarea stocurilor de produse si a echipei de vanzari.

Producatorul auto Dacia are nevoie de un analist calitate, cu studii superioare tehnice si experienta in domeniul industrial de minim trei ani. Persoana agajata va coordona actiunile de progres Calitate Furnizori, va gestiona modificarile de proces cu risc redus si va contribui la identificarea pieselor si a furnizorilor cu risc ridicat, printre altele. Compania ofera drept bonusuri servicii medicale preferentiale si tichete de masa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#locuri munca multinationale, #oferte locuri munca , #oferte locuri munca