Cateva oferte de munca la domiciliu de nerefuzat

Vineri, 20 Martie 2015, ora 13:10
106937 citiri
Cateva oferte de munca la domiciliu de nerefuzat
Foto: mahar.ro

Datorita nivelului din ce in ce mai mare de comoditate al oamenilor moderni, cererile si ofertele de lucru la domiciliu au crescut constant in ultima perioada a deceniului. Astfel din ce in ce mai multe persoane aleg sa lucreze online la domiciliu avand diferite activitati din care pot castiga sume importante de bani.

Din fericire, in ziua de astazi, aveti posibilitatea de a castiga bani lucrand pe internet chiar din confortul propriei dvs. locuinte. Sumele castigate variaza in functie de fiecare oferta, de gradul de complexitate al acesteia si de timpul lucrat. Principalul beneficiu al unui job de acest fel este faptul ca nu trebuie sa va parasiti locuinta atunci cand lucrati si astfel economisiti ceva bani in plus spre deosebire de un job obisnuit.

Daca sunteti in cautarea unei surse bune de venit pasiv lucrand de acasa, atunci cu siguranta o sa gasiti informatii valoroase in acest articol. Mai aveti posibilitatea sa cititi aici un articol asemanator, ce contine un top al celor mai bine platite oferte de munca la domiciliu. Castigul poate varia usor de la persoana la persoana, in functie de capacitatea acesteia.

Marketingul afiliat

Chiar daca suna destul de complicat la o prima impresie, marketingul afiliat este mai usor decat va puteti imagina si nu necesita nici cunostinte avansate in economie. Toata activitatea in sine o consta in promovarea si vinderea pe internet a unui produs sau serviciu, obtinand astfel un comision din valoarea acestuia. Vanzarea se face online si nu va include pe dvs. in mod direct, dvs. doar recomandati clientului produsul respectiv. Comisionul variaza in general intre 1% si 15% si poate ajunge si la 30% in unele cazuri.

Sa luam un exemplu simplu - sa zicem ca dvs. vindeti online un laptop comercializat de un magazin online, pentru aceasta vanzare o sa primiti un comision sa spunem de exemplu 5%. Daca laptopul costa 2000 lei, atunci castigati suma de 100 lei. Pentru un televizor in valoare de 1000 lei, avand un comision de 7%, dvs. puteti castiga 70 de lei, daca ajutati la vinderea cu succes a acestuia.

Afilierea este o oferta foarte buna de munca la domiciliu deoarece in timp indelungat aveti posibilitatea sa ajungeti sa castigati sume impresionante de bani. Exista persoane ce castiga mii de lei lunar si chiar zeci de mii. Principalul dezavantaj consta faptul ca nu o sa incepeti sa castigati inca din primele zile, iar castigul nu este direct proportional cu timpul petrecut in fata computerului.

Activitatile de tip handmade

Castigul este in general destul de substantial, deoarece produsele handmade sunt de regula destul de bine valorificate, datorita calitatii si muncii depuse. Acesta se obtine prin vinderea produselor realizate atat pe internet, cat si in mediul offline. Exista diferite siteuri, atat din Romania, cat si din strainatate, cu anunturi dedicate pentru produse handmade. Expedierea acestora se face prin curierat, dar exista riscul refuzarii coletelor, iar taxele de tur-retur sa fie echitate chiar daca nu s-a realizat vanzarea.

Cat despre produsele realizate, acestea variaza in functie de abilitatile si de indemanarile dumneavoastra. Principalul dezavantaj consta in faptul ca nu toate persoanele sunt pricepute la asa ceva. Pentru a ajunge la nivelul de a comercializa obiecte produse de catre dvs. este o cale destul de lunga, iar, astfel, aceasta activitate nu se potriveste oricui.

Obiectele sunt variate, incepand de la felicitari si ajungand chiar si la obiecte sculptate manual. Pentru femei, in general, cea mai profitabila activitate e acest fel este realizarea goblenurilor. Se vand foarte bine, in special in strainatate, cele mai cautate fiind icoanele, dar si goblenurile realizate cu teme din tablouri celebre. In functie de marimea si complexitatea acestora, preturile ajung si pana la mii de euro pentru un goblen finalizat.

Operator call-center la domiciliu

Pentru vorbitorii de limba engleza, un job de acest gen la domiciliu este mai mult decat recomandat, din mai multe puncte de vedere, dar in special datorita sumelor ce se pot castiga. Exista si firme romanesti ce ofera joburi de acest fel cu salarii decente, dar cele mai bine platite raman cele din strainatate.

Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati listele de clienti ale unei companii si sa aveti o convorbire telefonica in functie de interesul companiei respective. Spre exemplu, se pot vinde produse, se pot apela clientii ce tocmai au realizat o comanda pentru a o confirma telefonic sau se pot apela potentiali clienti pentru a le face o oferta pentru diferite servicii sau produse comercializate de catre societatea la care lucrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#oferte munca domiciliu, #job handmade domiciliu, #call center domiciliu, #venituri marketing afiliat , #oferte munca domiciliu