50 de angajatori majori asteapta CV-uri la Targul de Cariere

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 16:39
1767 citiri
50 de angajatori majori asteapta CV-uri la Targul de Cariere

Targul de Cariere (TdC) ajunge in aceasta toamna pentru prima oara in Capitala, dupa 7 ani si mai bine de optzeci de editii ale evenimentului desfasurate in Cluj, Iasi, Timisoara si in celelalte orase mari ale Romaniei.

Conform unui studiu IRES derulat in aceasta primavara la Targul de Cariere, evenimentele de cariera si recrutare au devenit a doua optiune la nivel national, dupa internet, pentru tinerii romani aflati in cautarea unui loc de munca. Prin intermediul evenimentelor de recrutare TdC, din 2006 si pana in prezent 18.000 de tineri si-au gasit un loc de munca.

Organizatorii estimeaza ca in Romania piata actuala a evenimentelor de recrutare se situeaza inca sub valoarea de 1.000.000 de euro anual, fiind insa insuficient explorata. Cele mai importante evenimente de profil din tara sunt Targul de Cariere, cu optzeci de editii la activ in marile orase din provincie, si Angajatori de Top, evenimentul consacrat in Capitala. Targul de Cariere a fost fondat la Cluj in 2006 si are loc in cele mai importante centre universitare si de afaceri din Romania, bianual, primavara si toamna.

Pentru prima editia a Targului de Cariere Bucuresti organizatorii vizeaza 50 de angajatori majori, atatia cati participa intr-un sezon si la targurile din Cluj sau din Iasi, de exemplu, dar si 10.000 de candidati, tineri cu varste intre 20 si 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau in curs, majoritatea cu experienta de munca.

Printre companiile care si-au anuntat deja participarea la eveniment se numara Unicredit Business Integrated Solutions, Alten, APT, Genpact, Misys, Terapia Ranbaxy, Xerox, Grawe, Wipro Technologies, ING si Route 66.

In aceasta toamna, pana sa ajunga in Capitala, Targul de Cariere mai merge la Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara. Mai multe detalii despre programul Targului de Cariere, despre companiile participante si despre joburile disponibile pot fi gasite pe www.targuldecariere.ro.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#targ cariere World Trade Center, #targ job World Trade Center, #targ cariere Bucuresti , #stiri joburi