Platit cu 89.000 de dolari pe luna ca sa nu munceasca

Sambata, 04 August 2012, ora 11:51
4150 citiri
Platit cu 89.000 de dolari pe luna ca sa nu munceasca
Foto: Tcmnet

Unul din cei mai importanti directori ai General Electric, cea mai mare companie industriala din lume, este platit cu 89.000 de dolari pe luna ca sa nu munceasca.

John Krenicki, in varsta de 50 de ani, pleaca din cadrul grupului, dupa ce s-a anuntat ca divizia de energie, pe care o gestiona, va fi rupta in trei companii.

Pentru a nu lucra la concurenta, General Electric i-a oferit un pachet financiar de 10,5 milioane de dolari, pana in anul 2022. In schimbul banilor, Krenicki a fost de acord sa semneze o clauza de non-concurenta pentru o perioada de trei ani, relateaza The Telegraph.

De asemenea, el va primi o pensie suplimentara, dupa implinirea varstei de 60 de ani, care i-ar putea dubla pensia, pana la 18 milioane de euro.

In plus, pentru ultimul an lucrat in GE, va primi un bonus de 2,5 milioane de dolari, precum si actiuni, care ar putea valora, pe termen lung, 14 milioane de dolari.

Chiar daca a primit atatia bani sa stea degeaba, Krenicki a anuntat ca a semnat un contract cu fondul Clayton, Dubilier & Rice, unde va incepe sa lucreze anul viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Ce a făcut Marcel Boloș, ministrul de Finanțe, săptămâna asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezintă viitorul și de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu experții și a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#plata director General Electric, #salariu General Electric , #stiri joburi