Afla unde te poti angaja dupa absolvire

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 15:35
2406 citiri
Afla unde te poti angaja dupa absolvire

Targul online pentru absolventi se va desfasura in perioada 16 iunie - 15 august 2011 pe portalul de cariera HiPo.ro. Evenimentul se afla la cea de-a 5-a editie si se adreseaza in special absolventilor din promotia 2011 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj si Sibiu, dar si altor absolventi si tineri profesionisti care doresc sa se angajeze in aceasta vara.

In cadrul targului, absolventii pot vizita standurile virtuale ale companiilor angajatoare si pot aplica online cu CV-ul la oportunitatile care ii intereseaza. Angajatorii care participa la targul online de cariera sunt companii de top care ofera in aceasta vara oportunitati pentru absolventi, fie ca este vorba despre joburi entry-level sau despre programe de internship si traineeship.

Absolventii facultatilor de profil tehnic si economic se pot inscrie la doua seminarii online cu tema "Strategii avansate de angajare pentru absolventi". Un consilier in cariera va expune intr-o prezentare strategiile de angajare care trebuie aplicate pentru a avea succes ca proapat absolvent in procesul de gasire a jobului ideal si va raspunde in timp real la intrebarile relevante ale participantilor.

In aceeasi perioada tinerii pot afla mai multe despre procesul de angajare pentru un proaspat absolvent in 5 articole consistente redactate sub forma unui ghid practic de angajare.

In plus, vizitatorii www.hipo.ro care isi completeaza un CV in perioada 16 iunie - 15 august 2011 sunt inscrisi automat in cursa pentru castigarea uneia dintre cele 10 sedinte de consiliere in cariera sau a marelui premiu: un laptop de ultima generatie. Sedintele de consiliere in cariera sunt oferite de specialisti in resurse umane si, in urma lor, castigatorii vor primi feedback pentru imbunatatirea si rescrierea CV-ului, pregatirea pentru interviuri si construirea unui plan de cariera personalizat.

Oportunitatile de cariera destinate proaspat absolventilor vor fi actualizate permanent pe Targ virtual pana pe 15 august 2011.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#targ online jobs hipo, #eveniment angajare studenti companii , #targ joburi