Angajatori de TOP, la Sala Palatului: Afla ce companii angajeaza in aceasta toamna!

Marti, 08 Octombrie 2013, ora 16:04
2612 citiri
Angajatori de TOP, la Sala Palatului: Afla ce companii angajeaza in aceasta toamna!
Foto: hipo.ro

Editia cu numarul 15 a celui mai mare eveniment de recrutare Angajatori de TOP va avea loc in Bucuresti in perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului.

Evenimentul reuneste la fiecare editie 15.000 de profesionisti si studenti care au astfel ocazia sa aplice pentru una dintre pozitiile deschise de cele 90 de companii participante.

Evenimentul Angajatori de TOP a reunit in cadrul celor 15 editii aproximativ 1.236 de companii participante. Cei mai multi angajatori, respectiv 120, au participat in toamna anului 2008, perioada caracterizata de proiecte de recrutare de mare amploare, atat pentru pozitii de management, de specialisti sau entry-level.

Ultimii trei ani au fost caracterizati de o prezenta relativ constanta din partea catorva categorii de companii care s-au remarcat din perspectiva dimensiunii proiectelor de recrutare: IT&C, Outsourcing, centrele de servicii ale companiilor multinationale deschise in Romania, dar si de o crestere a numarului companiilor care au dezvoltat programe de internship sau trainee dedicate juniorilor.

Angajatori de TOP este un eveniment care le permite vizitatorilor sa interactioneze direct cu specialistii si managerii din departamentele de resurse umane si sa aplice pentru o varietate mare de oportunitati de cariera. Numarul si diversitatea oportunitatilor in companii de top dar si continutul de calitate al workshop-urilor si conferintelor fac din Angajatori de TOP cel mai relevant proiect de profil din piata.

Evenimentul ofera oportunitatea de a intelege piata fortei de munca si de a afla competentele pe care le cauta angajatorii in acest moment. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege dinamica pietei.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment vor fi disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP. Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 - 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#targ joburi Sala Palatului, #targ locuri munca Sala Palatului, #targ angajtori top Bucuresti , #targ joburi