Ce inseamna jobul ideal in 2018

Comunicat de presa
Miercuri, 17 Octombrie 2018, ora 18:28
8980 citiri
Ce inseamna jobul ideal in 2018

Angajatori de TOP revine in Timisoara, pe 19-20 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri si promite sa aduca Jobul ideal mai aproape de cei care sunt in cautarea unui loc de munca.

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP Timisoara, reuneste in aceasta toamna peste 3000 de oportunitati de cariera si 70 de companii, dintre care cei mai multi angajatori isi desfasoara activitatea in Inginerie si Productie, IT, Retail, Automotive, Servicii si BPO, FMCG.

Cu o traditie de 12 ani pe piata din Romania, Angajatori de TOP este un eveniment de referinta pentru piata de resurse umane.

Scopul evenimentului este sa faciliteze interactiunea dintre angajatori si candidati si sa le ofere acestora din urma contextul in care pot avea acces la oportunitati de cariera si sesiuni de dezvoltare personala si profesionala. Mesajul cheie al evenimentului din aceasta toamna fiind "Jobul tau ideal exista! Gaseste-l la Angajatori de TOP"

Angajatori de TOP isi propune sa ii aduca mai aproape pe cei care isi doresc un job ideal, fie ca acesta inseamna beneficii financiare, siguranta, mediu de lucru placut sau flexibilitatea jobului.

Evenimentul reuneste peste 3000 de joburi in Timisoara, 70 de companii de top, o diversitate a joburilor, programe de internship & trainee, workshop-uri pentru dezvoltarea personala si profesionala, consiliere gratuita in cariera.

Din perspectiva angajatorilor principalele 5 atribute care definesc un job ideal sunt: munca in echipa (84%), posibilitatea de a evolua profesional (70%), loc de munca provocator (57%), motivant (57%) si siguranta jobului (54%).

Companiile inteleg ca modul in care angajatii colaboreaza, eficienta cu care lucreaza impreuna sunt aspecte care definesc un loc de munca ideal. O echipa unita va performa la potential maxim, iar dezvoltarea si performanta fiecarui membru se bazeaza pe modul in care interactioneaza cu ceilalti colegi.

Incurajarea evolutiei profesionale si accesul la reale oportunitati de cariera, alaturi de un mediu de business provocator si motivant sunt aspecte care au fost mentionate de angajatori ca avand impact major asupra a ceea ce inseamna un job ideal.

Cum se pot pregati candidatii pentru a obtine jobul ideal la Angajatori de TOP Timisoara?

Este important ca participantii sa manifeste seriozitate si motivare de la prima interactiune pe care o au cu angajatorii, iar asteptarile lor sa fie realiste. La fel de important este modul in care au redactat CV-ul.

Daca au nevoie de consiliere de cariera sau recomandari in privinta modului in care este redactat CV-ul, pot trece pe la standul CV Experts unde primesc gratuit sfaturi valoroase din partea consultantilor in HR.

Un alt punct important pe agenda participantilor sunt conferintele si workshopurile care ii vor ajuta in dezvoltarea pe plan profesional si personal, acestea fiind adresate atat candidatilor cu profil IT sau inginerie, cat si candidatilor cu profil non-tehnic.

O parte dintre angajatorii care au confirmat deja prezenta la Angajatori de TOP Timisoara sunt: Adient, Akwel, B.Braun, BeeSpeed, Berg Software, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Continental, Decathlon Production, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE - ROMANIA, DM Drogerie Markt, DRÄXLMAIER Group, Elektrobit, Endava, Faulhaber Motors, Filtration Group, Flex, HELLA, Huawei, Huf. Kaufland Romania, Kimball Elektronics, Lidl Romania, Mahle, McDonald's in Romania, MHP - A Porsche Company, Microsoft, Nokia, Plan.net Technology, Plexus, RapidSolution Software, Research Now SSI, Rossini Sleeve Technologies, SAP, Sustainalytics, Toluna. WALTER GROUP Austria, Wipro Automotive Excellence Center, Visteon, Wipro LTD.

Cei care sunt in cautarea unui job se pot inscrie gratuit online, AICI, iar ulterior pot participa la eveniment in baza CV-ului tip Barcode.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#targ joburi timisoara , #targ joburi