Incepe targul de joburi al Primariei Capitalei. Firea cauta 2.000 de angajati pentru firmele abia infiintate

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 07:00
11588 citiri
Incepe targul de joburi al Primariei Capitalei. Firea cauta 2.000 de angajati pentru firmele abia infiintate
Foto: Arhiva Hepta.ro

Azi incepe Targul de Joburi 2017, organizat de Primaria Capitalei in perioada 17-18 noiembrie. 2.000 de posturi sunt scoase la concurs pentru cele 22 de firme pe care Gabriela Firea le-a infiintat in institutie.

"Prin organizarea acestui targ de joburi, Primaria Capitalei isi propune sa angajeze oameni competenti pentru ocuparea posturilor aflate in portofoliul celor douazeci si doua de Companii Municipale. Este important de stiut ca acest targ se adreseaza atat persoanelor cu studii superioare, cat si celor cu studii medii, asa ca ii invit pe toti cei care sunt in cautarea unui loc de munca sa participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de munca disponibile", a declarat Firea, potrivit unui comunicat remis joi Ziare.com.

Intrarea la Targul de Joburi organizat de Primaria Capitalei este libera, iar pentru buna orientare a candidatilor, reprezentantii Centrului pentru Tineret si ai ANOFM vor fi la dispozitia acestora pe tot parcursul evenimentului, se mai arata in documentul citat.

Evenimentul va avea loc la Institutul National de Statistica, situat pe Bulevardul Libertatii, nr.16, in intervalul orar 10:00- 18:00.

Amintim ca pentru cele 22 de societati ale Primariei directorii nu au fost angajati prin concurs, ci "unsi" direct de Primarie. Intrebata intr-un interviu la Adevarul in luna octombrie de ce a optat pentru aceasta metoda, contestata de Opozitie, dar si de cetateni, Firea a dat atunci o explicatie halucinanta.

"Insemna minimum 8 luni de selectie a managerilor companiilor si nu stiu daca veneau cei mai potriviti oameni. Veneau la o companie care nu exista? Noi vindeam o himera. El trebuia sa mearga pe buna noastra credinta. Eu nu vad prea multi oameni care sa-si abadoneze total jobul si sa vina la o firma care nu era functionala.

Eu una nu m-as fi dus. Acum, companiile sunt infiintate, au capital social. Anul viitor lansam concursul pentru management, iar cei care sunt interesati sa vina la o astfel de companie vor veni la o companie functionala", a fost raspunsul primarului general.

Citeste mai multe declaratii ale Gabrielei Firea despre firmele Primariei:

Citeste si un interviu acordat Ziare.com de consilierul municipal PNL Ciprian Ciucu in care contesta infiintarea celor 22 de firme: Marele jaf! "Cred ca bucurestenii nu inteleg ce ni se pregateste. Firea ne duce in zona Venezuelei" Interviu

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#Gabriela Firea targ joburi firme Primarie, #mii angajati firme Firea primarie , #targ joburi