Homosexualii castiga mai bine decat heterosexualii

Miercuri, 18 Martie 2009, ora 18:30
2491 citiri
Homosexualii castiga mai bine decat heterosexualii

Barbatii homosexuali castiga in Austria mai bine decat cei heterosexuali, fiind totodata mai dispusi sa cheltuiasca si descurcandu-se mai usor in conditii de criza datorita faptului ca sunt mai independenti, potrivit ziarului austriac Die Presse, citand un studiu realizat de institutul de sondare a pietei Marketagent.com si de agentia de marketing Pink Marketing.

Un homosexual austriac dispune de un venit anual brut de 34.717 euro (date din 2006), conform statisticii elaborate de International Gay and Lesbian Chamber of Commerce (IGLCC), in timp ce venitul mediu brut era in Austria in 2007 de 22.815 euro, iar la barbati de 28.226 euro.

Conform studiului, barbatii homosexuali pun un accent mai mare pe moda si produse de marca decat cei heterosexuali, motiv pentru care 43 la suta din homosexuali cheltuiesc anual 2.000 de euro sau peste pentru imbracaminte, comparativ cu doar 23,5 la suta in cazul barbatilor heterosexuali.

Puterea de cumparare mai mare a homosexualilor a declansat la nivel de firme o campanie de atragere a acestora, companiile concentrandu-se in acesta perioada de reducere a investitiilor pe grupuri tinta, in cazul de fata homosexualii.

O astfel de politica de atragere a consumatorilor din categoria homosexualilor poate fi observata la firme renumite precum Diesel Oesterreich, concernul de cosmetice Beiersdorf, marca auto Mini sau unele companii de turism, sectorul turismului reprezentand si cea mai mare piata de consum pentru homosexuali, unde acestia cheltuiesc cu 45 la suta mai mult decat barbatii heterosexuali, preferand calatoriile culturale si prin orase ale lumii.

Potrivit lui Moser, nu se poate spune din studiu care este situatia lesbienelor in Austria, din studii germane reiesind ca acestea castiga mai prost.

Pentru elaborarea studiului au fost intervievati un numar egal (cate 600 din fiecare grup) de subiecti homosexuali si heterosexuali din toate landurile si categoriile sociale austriece.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#homosexuali, #venituri mari, #joburi bine platite, #heterosexuali , #targ joburi