Nu ai experienta? Targul Virtual de joburi pentru tineri iti ofera sute de oportunitati

Luni, 29 Iunie 2015, ora 13:47
3021 citiri
Nu ai experienta? Targul Virtual de joburi pentru tineri iti ofera sute de oportunitati
Foto: hipo.ro

600 de joburi in orase ca Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca sau Brasov sunt pregatite la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi, care se va desfasura pana pe 17 august.

De ce sa te angajezi vara?

In urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions in randul companiilor, a reiesit ca 74% dintre angajatori deschid programe si joburi dedicate juniorilor (studentilor, masteranzilor, proaspat absolventilor) in perioda aprilie-septembrie. Acest lucru iti mareste semnificativ sansele de a obtine pozitia dorita.

Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi aduna la un singur loc cele mai atractive joburi si programe de internship deschise de companii dispuse sa investeasca in tineri cu potential.

Lipsa experientei anterioare nu mai este un impediment, deoarece majoritatea companiilor ofera si programe de training si dezvoltare profesionala la locul de munca.

Ce companii cauta candidati ca tine?

Peste 36 de companii multinationale cauta juniori cu 0-3 ani experienta, studenti sau proaspat absolventi. Angajatorii implicati in proiect ofera joburi in departamente multiple, garantand o diversitate a oportunitatilor de cariera.

Programele de internship si trainee dedicate studentilor in an terminal sau proaspat absolventilor presupun perioade de invatare intensiva - atat in tara, cat si in strainatate - si implicare directa in activitatile companiei.

Ce tip de joburi sunt disponibile?

Cele 600 de joburi oferite se adreseaza candidatilor din intreaga tara ce au intre 0 si 3 ani experienta si sunt in domenii precum: Financiar - Bancar, IT&C, Servicii&BPO, FMCG, Constructii, Logistica, Consultanta, Turism, Farmaceutice, Retail sau Inginerie.

De asemenea, programele de internship si trainee acopera domenii diverse, sunt remunerate si ofera posibilitatea unei cariere pe termen lung alaturi de echipele companiilor.

Specialistii in resurse umane sunt deschisi sa integreze tineri fara experienta de munca in cadrul organizatiilor, dezvoltand programe ce imbina trainingul cu experienta practica.

"Am avut in ultimul an experiente foarte bune cu tinerii absolventi si de aceea dezvoltam programe speciale de recrutare pentru ei: Libra Golden League, pentru sefii de promotie; Relationship Manager Trainee, program intensiv in domeniul vanzarilor; IT Challenge, pentru programatori care se pot specializa pe o nisa extrem de cautata, de digital banking. Abia astept sa ii cunosc pe noii candidati, trebuie sa dovedeasca atat entuziasm, cat si cunostinte teoretice de valoare, pentru a reusi intr-un mediu cu standarde profesionale ridicate, precum este la Libra Internet Bank", a declarat Magda Dragne - director Resurse Umane la Libra Internet Bank.

Joburile oferite in cadrul proiectului vor fi actualizate constant pana pe 17 august 2015 si sunt accesibile pe site-ul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#targ absolventi hipo 2015, #locuri munca tineri 2015 , #targ joburi