Peste 2.000 de oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job

Marti, 24 Februarie 2015, ora 17:18
1933 citiri
Peste 2.000 de oportunitati de cariera pentru cei care sunt in cautarea unui job

Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri si va reuni 50 de angajatori, companii care activeaza la nivel international, dar si companii locale cu importante planuri de recrutare.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 5.000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 100 de specialisti din departamentele de resurse umane ale companiilor. Cele 50 de companii care vor fi prezente la Angajatori de TOP Timisoara reprezinta domenii variate de activitate.

In comparatie cu editia anterioara a evenimentului am observat un interes crescut din partea companiilor care isi desfasoara activitatea in: Retail, FMCG si Automotive. Alaturi de acestea, vor fi prezente companii cu planuri importante de recrutare, angajatori care reprezinta domeniile: IT, Inginerie, Consultanta, Telecom, Outsourcing, Financiar-Bancar, Logistica si Transporturi.

In aceasta primavara, companiile confirmate au planuri extinse de recrutare. Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi de doua ori mai multe pozitii deschise, oportunitati de cariera pe care companiile planuiesc sa le acopere in urma participarii la cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP Timisoara.

Cele 2150 de oportunitati de cariera sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, iar pozitiile sunt deschise celor care doresc sa se angajeze in Timisoara sau celor care vor sa se relocheze, o parte dintre pozitii fiind deschise in orase precum: Lugoj, Iasi, Cluj, Oradea, Arad, Bucuresti, Deva, Resita, Arad, Pitesti, Bistrita, Sannicolau Mare, Caras-Severin, Brasov.

Care este noutatea in ceea ce priveste joburile deschise?

Companiile confirmate pana in acest moment continua planurile de dezvoltare si doresc sa isi creasca echipele, iar oferta joburilor este variata. In plus, odata cu dezvoltarea noilor tehnologii au aparut si oportunitati de cariera care nu existau in trecut, iar o parte dintre companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara au astfel de joburi deschise, pozitii precum: UI developer, Big data Architect, SEO Specialist, Fieldwork Manager, Escalation Engineer.

Cele 2150 de pozitii deschise de companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara sunt adresate atat persoanelor entry-level, middle si senior, in departamente precum: Dezvoltare Java, Testare, Productie, Logistica, Calitate, Achizitii, Research and Development, Commercial, Tehnic, IT, Productie, Financiar, Inginerie, Proiectare, Project Management, Automotive Engineering etc.

Lista companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#targ angajatori TOP Timisoara, #Angajatori TOP Timisoara 2015 , #targ joburi