Decide castigatorul unui show unic in Romania: Who's King in Public SpeaKING?

Vineri, 25 Martie 2016, ora 14:50
2317 citiri
Decide castigatorul unui show unic in Romania: Who's King in Public SpeaKING?

Sambata, 2 aprilie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, are loc cea de-a treia editie "Who's King in Public SpeaKING?", un eveniment de public speaking unic in Romania si primul eveniment de acest gen.

Evenimentul este organizat de compania de training SELFTRUST Academy si este creat urmand conceptul show-urilor TV live, in care concurentii se "intrec live in speech-uri", iar publicul si juriul decid pe loc cine merge mai departe.

"Who's King in Public SpeaKING?" este o competitie in premiera, in care 14 manageri de top, antreprenori si profesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa SELFTRUST Academy se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker!

In prima etapa, cei 14 concurenti vor sustine cate un speech de 4 minute pe o tema la alegere, in care vorbitorul are experienta. Vor cauta sa te surprinda, sa-ti aduca povesti pe care nu le-ai mai auzit si informatii utile, sa te captiveze si sa te faca sa ii tii minte. Vei hotari, alaturi de trainerii SELFTRUST Academy si de juriu, cine sunt cei 6 participanti care isi continua drumul spre Marele Premiu. Cei mai votati 6 concurenti vor merge mai departe in Etapa 2. Acestia se vor intrece doi cate doi si vor sustine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc.

Cei mai populari 3 concurenti vor ajunge in Marea Finala, un mix intre cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 finalisti va fi de a sustine un speech spontan, folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

Speakerii acestei editii sunt: Nicoleta Capata - HR Director, Flanco Retail; Nicoleta Dobre - Specialist Dezvoltare & Instruire Telekom Romania; Constantin Canila - Channel Contract Administrator, IBERIA Team, HP Enterprise; Cristian Dorobantu - Sales Representative, Cloud Contract Renewals, Oracle Romania; Diana Mares - Regional Manager, Oracle Romania; Simona Lautaru - HR Manager, Vola.ro; Andreea Chivu Popescu - Business Developer, Happy Tour; Adrian Asoltanie, Director Executiv, Proactive Marketing Solutions; Adriana Popus - Director de HR, Morad Group; Alexandra Calina - Executive Assistant to CEO, Kalon Global Group; Amalia Barzulea, Sales Representative Business Organization for Students; Laurentiu Dorobantu - Managing Director, Safe Cover; Madalina Ion - studenta, Facultatea de Drept - Universitatea din Bucuresti; Robert Stoicea - Business Developer, Safe Cover.

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA "WHO'S KING IN PUBLIC SPEAKING"

INSPIRATIE & MOTIVATIE

Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

INFORMATIE DE CALITATE

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informatii utile care iti vor completa cultura generala si te vor sustine in viata personala si profesionala

ENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel si vei asista la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu - Trofeul "Who's King in Public Speaking?", iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati, ca si tine, de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

TEAMBUILDING

Ia-ti colegii si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

AGENDA EVENIMENTULUI

  • 09:30 - 10:00 Inregistrare participanti & Welcome Coffee
  • 10:00 - 10:15 Speech de deschidere
  • 10:15 - 11:30 Runda 1 - 14 Speech-uri pregatite
  • 11:30 - 11:45 Coffee-break & Networking
  • 11:45 - 12:25 Runda 2 - Dueluri - 6 Speech-uri spontane
  • 12:25 - 12:40 Coffee-break
  • 12:40 - 13:30 Runda 3 - Marea Finala - 3 Speech-uri Mixt Pregatit + Spontan
  • Premiere & Speech de incheiere

Juratii "Who's King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, media si business: Dorin Chiotea (Realitatea TV, Realizator emisiunea "Dimineata de stiri"), Manuela Voicila (BNI, Director National), Ema Zeicescu (Realitatea TV, Realizator emisiunea News Room), Mirela Vasadi (Realizator emisiunea "Arta fericirii"), Andrei Vulpescu (Owner vulpescu.eu), Ionut Ilie (Customer Development Director at Unilever South Central Europe at Unilever South Central Europe, Unilever), Alexandra Stoica (castigatoarea "Who's King in Public Speaking?", editia a 2-a).

TRAINERII SELFTRUST Academy

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat in proiecte ce tin de dezvoltare personala, relationare eficienta si managementul echipelor. Are o experienta vasta In piata financiar-bancara, unde a avut rezultate impresionante in domeniul vanzarilor directe.

Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comsa a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public speaking, etc. In paralel, Alin Comsa livreaza cursuri de pictura si dezvoltare prin arta pentru cei mici.

Andrei Dunuta are o experienta de 7 ani in sales management si business development. A construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, Citibank si Raiffeisen Bank, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare.

In prezent, Andrei este Co-Fondator si Trainer de Vanzari si Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si incredere in sine.

"Who's King in Public Speaking?" este organizat de compania de training SELFTRUST Academy.

Evenimentul va avea loc pe data de 2 aprilie la Centrul National de Arta Tinerimea Romana. Mai multe detalii si inscrieri pe http://selftrustacademy.ro/whosking/.

SELFTRUST Academy este o companie de training fondata de trainerii Alin Comsa si Andrei Dunuta. SELFTRUST Academy inseamna invatare neconventionala si creativa, imbinand elementele de training cu elemente din domenii variate precum teatru, muzica, literatura, pictura. Compania ofera o experienta personala unica prin: inedit, relaxare, inspiratie, un touch de cultura, atmosfera prietenoasa si expertiza.

Unul dintre cursurile emblema SELFTRUST Academy este "Nu am Venit sa Tin un Discurs", un curs unic de public speaking si vanzari, care foloseste o metoda inovativa de invatare - filmarea incrucisata.

Alte cursuri: "Charisma", workshop prin care cursantii isi descopera, pas cu pas, prin exercitii practice, calitatile pe care trebuie sa le dezvolte pentru a-si redobandi carisma; "Excelenta in vanzari", ofera tehnici eficiente pentru a deveni vanzatori extraordinari; - "Ce vor barbatii. De fapt" - un workshop onest pentru doamne si domnisoare despre psihologia masculina si comunicarea eficienta cu un barbat; "Elevator speech" - tehnica de a prezenta ideea, proiectul sau afacerea intr-un mod captivant, in doar 60 de secunde; "I CAN", workshop de transformare personala pentru a te programa pentru succes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#King in Public Speaking 2016, #concurs Public Speaking , #training