"Programming the future": Internship platit si burse de excelenta la Mira Telecom

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 13:57
2238 citiri
"Programming the future": Internship platit si burse de excelenta la Mira Telecom

Mira Telecom, in parteneriat cu Center for Surface Science and Nanotechnology, Universitatea Politehnica Bucuresti lanseaza proiectul-pilot "Mira Telecom Student - Programming the future": un program de internship platit si un concurs pentru trei burse de excelenta acordate pe o durata de un an.

Programul de internship si bursele de excelenta sunt adresate studentilor in anii II - IV sau masteranzilor in primul an ai Facultatilor de Automatica si Calculatoare sau Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Bucuresti.

Cele trei burse anuale, in valoare de 2.000 Euro fiecare, vor fi acordate pentru anul universitar 2012 - 2013. Castigatorii burselor vor fi selectati dintre participantii la programul de internship, program retribuit individual lunar cu suma de 1.000 lei.

"Candidatul ideal trebuie sa dovedeasca, dincolo de rezultatele academice, creativitate si inovatie in abordare, o reala pasiune pentru cercetare , sa fie capabil sa lucreze in echipa dar si individual si sa aiba calitati de lider.

Consideram acest proiect drept o investitie in viitorul cercetarii din Romania, un domeniu esential in activitatea noastra, dar si ca pe o initiativa de formare profesionala a tinerilor studenti.

Acest tip de parteneriat intre companii private si sistemul universitar s-a dovedit la nivel international un excelent generator de performanta profesionala si academica. Speram ca initiativa noastra sa fie un prim precedent in acest domeniu", a precizat Stelian Ilie, presedinte Mira Telecom.

Juriul care va analiza dosarele de candidatura va fi compus din doi reprezentanti ai departamentelor de cercetare - dezvoltare si tehnic din cadrul Mira Telecom, precum si coordonatorul Center for Surface Science and Nanotechnology - UPB, profesor dr.rer.nat. Marius Enachescu.

Data limita de depunere a dosarelor de candidatura este 06 martie 2012. Dosarele vor contine: un eseu pe tema "Programing for Nanotechnology", un CV academic si profesional, copie dupa situatia scolara si copie dupa cartea de identitate.

Pentru mai multe informatii candidatii pot accesa www.miratelecom.ro/student, pagina de Facebook a companiei http://www.facebook.com/mira.telecom sau pot pune intrebari la adresa student@miratelecom.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#internship platit programare, #burse platite programare, #Mira Telecom program UPB , #training