Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

LPF explica raportul mincinos trimis Tribunalului de la Lausanne

Joi, 17 Mai 2012, ora 17:40
3582 citiri
LPF explica raportul mincinos trimis Tribunalului de la Lausanne

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a explicat, joi, prin intermediul avocatului Catalin Ciubota, raportul mincinos trimis Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne in cazul meciului intrerupt de la Cluj.

Potrivit lui Ciobota, cel mai controversat aspect din raport, faptul ca jucatorul Ricardo cadu a fost lovit cu pumnul dupa oprirea meciului, este, in fapt, o neintelegere.

Comisia de Disciplina a Ligii a decis ca momentul in care arbitrul Alexandru Tudor a intrerupt derbiul de la Cluj, in urma bataii dintre Cadu si Bornescu, a fost si fluierul de final, asta desi decizia de a opri partida a venit la mai bine de 10 minute de la acel moment.

"Este un punct de vedere care a fost cerut de cei de la TAS. CFR Cluj a depus un apel la TAS fara sa aiba motivarea Comisiei de Recurs. Aceasta a venit acum iar CFR nu are dreptul sa faca acest memoriu.

Dansii au mai facut o cerere de suspendare a hotararilor comisiilor LPF. Asupra acestei cereri s-a cerut punctul de vedere al Ligii.

Vineri, TAS-ul a anuntat ca se va pronunta pana in ora 13.00 asupra acestei cereri de suspendare. Va spun sincer, daca ea va fi admisa, va afecta fondul. ne vom trezi intr-o situatie neplacuta pentru ca nu avem cand sa programam meciul ulterior", a spus Ciubota la DigiSport, explicand apoi raportul:

"Noi am preluat exact ceea ce a spus Comisia de fond, de la Disciplina. Este concluzia care se desprinde din probe si pe care Comisia de Disciplina a pus-o in motivare."

Avocatul LPF nu a uitat sa mentioneze faptul ca o eventuala decizie de a suspenda decizia de rejucare a derbiului Clujului ar reprezenta "o pata neagra pentru TAS".

LPF a trimis un raport mincinos la TAS in cazul "U" Cluj - CFR! Iata dovada

Astfel, Tribunalul de la Lausanne se va pronunta vineri doar asupra solicitarii celor de la CFR de a suspenda hotararile LPF, nu si asupra fondului problemei.

Cazul "Cluj" va fi judecat la Lausanne la inceputul lunii iunie, atunci cand vom afla cu certitudine cine se face responsabil de incidentele fara precedent de la derbiul "U" - CFR.

Daca TAS va accepta solicitarea "feroviarilor", campioana Ligii 1 va fi cunoscuta abia luna viitoare, cand instanta sportiva sportiva se va pronunta pe fond.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#LPF raport TAS, #TAS caz Cluj, #CFR Cluj apel TAS, #meci intrerupt Cluj, #bataie meci Cluj , #Liga I