Gino Iorgulescu a castigat alegerile pentru presedintia LPF - ce promite dupa acest succes UPDATE

Luni, 23 Octombrie 2017, ora 13:09
7408 citiri
Gino Iorgulescu a castigat alegerile pentru presedintia LPF - ce promite dupa acest succes UPDATE
Foto: Hepta.ro

Gino Iorgulescu a castigat alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins categoric pe Sorin Dragoi, singurul sau contracandidat.

Scorul a fost 13-1 in favoarea lui Gino Iorgulescu, iar acesta va ramane presedinte pentru inca cinci ani.

Singurul vot al lui Dragoi a venit tocmai din partea clubului ACS Poli Timisoara, de care apartine insusi Dragoi.

Apoi, inclusiv clubul ACS Poli Timisoara a sustinut echipa lui Gino Iorgulescu.

Update ora 13:10 - La o ora dupa ce a castigat alegerile, Iorgulescu a sustinut o conferinta de presa in care si-a prezentat planurile.

"Vreau sa multumesc cluburilor pentru increderea pe care mi-au acordat-o. Vreau sa facem impreuna sa creasca acest produs, fotbalul, sa crestem jucatori. Vreau sa avem un produs care sa aduca lumea la stadion, sa creasca ratingul televiziunilor, sa crestem copii care sa ajunga la Liga 1. Domnul Dragnea nu s-a implicat in alegerea presedintelui", a spus Iorgulescu intr-o conferinta de presa.

Dupa aceste alegeri, presedintele FCSB, Valeriu Argaseala, a explicat modul in care a convins Iorgulescu cluburile.

"Drepturile TV vor ramane la acelasi nivel, dar vor creste progresiv in urmatorii cinci ani", a spus presedintele FCSB, Valeriu Argaseala, la iesirea din sala.

Iorgulescu a fost sustinut la aceste alegeri inclusiv de Liviu Dragnea, care si-a bagat si de aceasta data coada, asa cum a facut-o si la alegerile din urma cu patru ani.

Ziare.com a transmis in direct evenimentul:

12:20 - Scorul a fost 13-1 in favoarea lui Gino.

12:19 - Gino Iorgulescu a fost reales in functia de presedinte pentru urmatorii 5 ani!

12:03 - Sedinta de la sediul LPF a inceput. Cei doi candidati vor tine cate un discurs in care isi vor prezenta planurile, iar apoi se va trece la vot.

11:39 - Conducatorii cluburilor din Liga 1 au ajuns la sediul LPF.

11:36 - Sorin Dragoi a ajuns la sediul LPF si s-a aratat deranjat de faptul ca a fost criticat de Liviu Dragnea, care a anuntat ca-l va sustine pe Gino Iorgulescu: "Aseara la ora 23:30 eram castigator, dar vom vedea ce se va intampla azi. Ati vazut si voi ca au aparut anumite declaratii (ale lui Liviu Dragnea - n.red.). Nu sunt un produs politic si nu fac parte din lumea fotbalului. V-am spus dintotdeauna ca nu sunt omul domnului Dragnea, dar nu m-ati crezut".

Marele favorit este de departe Gino Iorgulescu. Acesta i-a luat locul lui Dumitru Dragomir in urma cu patru ani si se bazeaza in special pe o intelegere privind vanzarea drepturilor de televizare din Liga 1 pentru inca cinci ani. Fost conducator la FC National, Gino Iorgulescu a adoptat o atitudine discreta in cei patru ani de mandat. Liviu Dragnea a anuntat ca il va sustine pe Iorgulescu la aceste alegeri, asa cum a facut-o si in urma cu patru ani.

Sorin Dragoi este conducatorul formatiei ACS Poli Timisoara si implicarea sa in fotbal este destul de recenta. Anterior, el a fost city managerul orasului Timisoara. Are sanse mici sa castige alegerile, dar spune ca, daca o va face, va produce o schimbare majora.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Alegeri LPF 2017, #Gino Iorgulescu presedinte LPF , #stiri LPF