Bute i-a aruncat manusa lui Pavlik

Marti, 19 Iulie 2011, ora 17:59
2769 citiri
Bute i-a aruncat manusa lui Pavlik

Pugilistul roman Lucian Bute a acceptat provocarea lui Kelly Pavlik, americanul care l-a amenintat cu bataia in meciul ce urmeaza sa fie programat in luna noiembrie.

"Ramane de vazut daca voi fi o tinta sigura sau nu pentru Pavlik, dupa cum au spus jurnalistii americani. Astept meciul lui de pe 10 august si sper sa nu se accidenteze, ca pe 5 noiembrie sa imi vada jocul de picioare, sa vada daca s-a ingreunat sau nu.

A sosit momentul sa merg sa boxez oriunde in lume si la oricine. Daca promotorul meu, Interbox, va ajunge la o intelegere cu promotorul lui Kelly Pavlik si se va decide ca meciul sa fie in SUA, cel mai probabil in Atlantic City, nu am nicio problema, merg oriunde." , a declarat Bute intr-o conferinta de presa.

Lucian Bute, amenintat cu bataia de Pavlik: Ii promit pumni adevarati

In acelasi timp, boxerul nascut la Pechea a afirmat ca intr-un an sau doi va lupta impotriva canadianului de origine haitiana Jean Pascal.

"La meciurile lui Pascal din Montreal vin aproximativ 7-8.000 de spectatori, iar la mine se umple sala. Asta tine de fani. Ei au indragit modul in care boxez, poate si felul cum sunt in societate. Conteaza foarte mult si cum te comporti, nu tine doar de box. Foarte multi isi doresc un meci intre noi doi.

Probabil ca intr-un an, doi acest meci va avea loc. Eu pot sa va asigur ca sala va fi cu mine, cu toate ca el e canadian. Nu eu am nevoie de el, ci el are nevoie de mine, pentru ca el nu vinde la Montreal si stie ca va face o bursa foarte buna cu mine, de ordinul milioanelor de dolari. E normal sa arunce manusa tot timpul. Daca s-ar bate cu oricare din America, nu ar face acesti bani.", a adaugat Bute.

Lucian Bute a participat, marti, la Sala Radio, la o sesiune de autografe.

C.F.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#lucian bute, #Kelly Pavlik, #Bute provocat Pavlik , #Campion Mondial IBF