Frunza Elenei Udrea la meciul lui Bute ne costa aproape 2 milioane de euro

Vineri, 08 Iulie 2011, ora 20:49
5566 citiri
Frunza Elenei Udrea la meciul lui Bute ne costa aproape 2 milioane de euro
Foto: Arhiva

Romanii vor plati aproape doua milioane de euro pentru a-l vedea pe Lucian Bute boxand in tara de origine. Asta este suma pe care ministerul condus de Elena Udrea a investit-o in evenimentul de sambata seara.

Valoarea contractului intre Ministerul Dezvoltarii si organizatorul galei de box, firma Europlus Computers, detinuta de presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, se ridica la 1,93 milioane euro, fara TVA, scrie Mediafax.

Initial, Obreja a cerut mai mult Ministerului in contract: 2,239 de milioane euro, fara TVA. Banii vor fi platiti de minister din fonduri europene destinati promovarii brandului turistic national.

Elena Udrea se lauda cu Bute: Am impuscat doi iepuri dintr-un foc

Udrea: Lucian Bute, cel mai bun promotor al imaginii Romaniei in strainatate

Udrea: Am inteles multe despre valoarea lui Bute, pot sa fac o analiza a stilului sau de box

Numai pentru expunerea brandului national turistic pe ringul de box la meciul dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy, Elena Udrea a semnat pentru 590.000 de euro, fara TVA. Din acest bani, expunerea centrala a logo-ului turistic pe podeaua ringului costa 130.000 de euro, fara TVA, iar restul reprezinta costul expunerii pe prima coarda a ringului, pe celelalte corzi, pe colturile ringului, pe stalpii acestuia, pe intinzatoarele corzilor ringului si pe lateralele inferioare ale acestuia.

In schimb, organizatorii evenimentului garanteaza ministerului o audienta de 2,45 milioane de persoane, dintre care 1,52 milioane in direct.

Cat costa difuzarea frunzei la TV

Expunerea brandului pe posturile de televiziune va costa 125.000 de euro, fara TVA, pentru ShowTime (in baza contractului de exclusivitate pe care Lucian Bute il are peste ocean) si Pro TV International, si 140.000 de euro, fara TVA, pentru "cel putin doua televiziuni din tarile-tinta ale MDRT".

Expunerea frunzei in presa scrisa nationala si internationala, pentru o audienta estimata de 2 milioane de cititori, va costa 50.000 de euro, fara TVA. Alti bani, 319.000 de euro, fara TVA, se duc pe drepturile de expunere a logo-ului turistic al Romaniei la evenimentele organizate cu prilejul galei de box, reflectate in media.

Expunerea brandului pe materialele de promovare, adica pe biletele de acces la eveniment, pe panouri publicitare, inclusiv electronice, amplasate in mai multe zeci de locuri din Bucuresti, pe cele 10.000 de afise lipite in intreaga tara, precum si pe alte elemente, costa 210.000 de euro, fara TVA.

Gala de box profesionist "Campion pentru Romania" dintre Lucian Bute si Jean-Paul Mendy se desfasoara sambata seara, 9 iulie, la Romexpo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Udrea Bute costuri meci, #Bute mendy Bucuresti, #Udrea brand meci Bute , #Campion Mondial IBF