Lucian Bute, ridicat in slavi in Canada: Ne-a schimbat vietile

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 10:39
4636 citiri
Lucian Bute, ridicat in slavi in Canada: Ne-a schimbat vietile
Foto: Facebook/ Lucian Bute

Fostul antrenor al lui Lucian Bute Stephan Larouche are cuvinte de lauda pentru roman, inaintea marii reveniri a acestuia in ring, in partida de duminica dimineata, cu britanicul James DeGale.

Va fi primul meci al lui Bute pe care Larouche il va urmari, dupa incheierea colaborarii dintre cei doi, in urma cu doi ani.

Urmareste toate stirile despre Lucian Bute

"Cand Lucian a venit, ne-a transformat vietile. Am descoperit intai pugilistul. Un mare profesionist, dar dupa aceea am descoperit omul. Lucian este o persoana cumsecade. Este un mare profesionist. Un sportiv total.

Lucian n-a avut niciodata ca scop banii sau onorurile. Cand l-am intalnit, mi-a cerut un loc unde sa stea si sa fie aproape de sala de sport. Voia sa fie sigur ca nu va intarzia niciodata la un antrenament", a spus Larouche, citat de Journal de Montreal.

Acesta a mai spus ca va fi fanul lui Lucian Bute, in partida cu britanicul James DeGale.

"Trebuie spus ca Lucian Bute si Stephan Larouche au petrecut impreuna mai multi ani decat majoritatea cuplurilor care citesc aceasta cronica", este comentariul autorului articolului, Rejean Tremblay.

Bute, amenintat inainte de meciul cu DeGale: Il voi distruge, ma simt ca o bestie!

Larouche a mai lucrat in cei 15 ani de cariera cu romanii Leonard Doroftei si Adrian Diaconu.

"Este prima oara cand lupta fara a fi favorit. Nu are presiune, nu are nimic de pierdut. Stie ca este ultima sa sansa. (...) Daca mainile sale se vor misca asa cum o faceau, are puterea de a rani oameni. Insa nu este o sarcina usoara", mai spune Larouche, citat si de Montreal Gazette.

Lucian Bute, gata de un nou KO: Stiu eu ce stiu!

Lucian Bute, inainte de meciul cu DeGale: Asta e sansa mea!

Meciul dintre Lucian Bute si James DeGale, din noaptea de sambata spre duminica, va avea loc la Videotron Centre din Quebec si va fi in direct pe Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#antrenor Lucian Bute, #Larouch antrenor Bute, #Bute meci DeGale , #Campion Mondial IBF