Meciul Bute - Pavlik ar putea fi anulat!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 03 August 2011, ora 10:46
2765 citiri
Meciul Bute - Pavlik ar putea fi anulat!

Partida dintre Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, si Kelly Pavlik, fost campion mondial WBC si WBO la categoria mijlocie, este "in aer" dupa ce pugilistul american si-a anulat un meci care ar fi trebuit sa se dispute sambata.

Agentul lui Pavlik, Cameron Dunkin, i-a anuntat pe organizatorii galei "ShoBox: The New Generation" ca sportivul sau se retrage si nu va mai boxa cu Darryl Cunningham, evitand sa precizeze un motiv care a dus la aceasta decizie.

Americanii au aflat ca Pavlik nu este accidentat, asa ca, in acest moment, cauzele forfait-ul fostului campion mondial sunt o necunoscuta.

Si mai curios este faptul ca in urma cu numai cateva zile americanul a anuntat, in cadrul unei teleconferinte, ca este gata sa se bata cu Darryl Cunningham, mai ales ca meciul urma sa aiba loc la el "acasa", in Youngstown, Ohio.

Pavlik a vrut sa renunte la Bute

Kelly Pavlik a dat semne ca vrea sa renunte la intentia de a boxa cu Bute de mai mult timp, el fiind nemultumit de banii pe care ar urma sa ii incaseze. Cel putin la nivel oficial.

"Meciul cu Bute nu va mai avea loc. N-am de gand sa ma bat cu un stangaci pentru niste alune", declara Pavlik in urma cu ceva timp la postul local de televiziune WFMJ-TV.

Clubul lui Bute, Interbox, se afla acum in cautarea unui nou adversar pentru luna noiembrie, chiar daca disputa cu Pavlik nu a fost scoasa oficial din calcul. Cum insa exista riscul ca americanul sa renunte din nou iar sportivul roman sa-si piarda bursa de doua milioane de dolari, Kelly va fi scos din calcule.

In aceste conditii, Lucian Bute l-ar putea intalni in noiembrie pe veteranul Glen Johnson, jamaicanul care a luptat in luna iunie a acestui an in semifinalele turneului SuperSix, fiind invins de britanicul Carl Froch.

Ajuns la 42 de ani, Johnson se afla in ultimii ani ai carierei si ar fi dispus sa incruciseze manusile cu Bute, mai ales ca se vorbeste de o bursa de un milion si jumatate de dolari.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#meci Bute Pavlik anulat, #Lucian Bute vs kelly pavlik, #pavlik anulat meci cunningham, #Lucian Bute campion IBF , #Campion Mondial IBF