Revansa dintre Bute si Froch, in pericol. "Cobra" vrea alti adversari!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 12:21
5228 citiri
Revansa dintre Bute si Froch, in pericol. "Cobra" vrea alti adversari!

Meciul revansa dintre Lucian Bute si Carl Froch este in pericol dupa ce "Cobra" a anuntat ca are alti adversari in vizor.

Imediat dupa ce l-a facut KO pe americanul Yusaf Mack, Froch a iesit la rampa cu o serie de declaratii extrem de interesante.

Englezul, profitand de faptul ca se afla in cea mai buna forma din cariera, i-a provocat pe singurii oameni care au reusit sa-l bata pana acum, pe Mikkel Kessler si pe Andre Ward.

"Am pierdut acele meciuri la puncte, in urma unor decizii stranse, dar stiu ca le pot face fata lui Kessler si Ward, stiu asta! Sunt in cea mai buna forma si sunt gata pentru orice adversar. Cred ca voi fi gata de o noua lupta in februarie sau martie", a spus Froch.

Imediat ce a auzit aceasta provocare a englezului, Andre Ward, campionul turneului SuperSix si campionul absolut al categoriei supermijlocie, a anuntat ca este gata sa boxeze in Anglia.

"Cred ca mi-ar placea sa ma bat in Aglia", a scris Ward pe un site de socializare.

Cu cine se lupta Froch?

Potrivit agentului lui Carl Froch, urmatorul meci al englezului va avea loc in Canada, impotriva lui Lucian Bute. Principalul motiv ar fi bursa consistenta pe care "Cobra" o va incasa pentru lupta de la Montreal.

Insa totul se poate schimba daca se va ivi ocazia de a da piept cu Ward. Americanul l-a invins in finala SuperSix si este singurul pugilist de la supermijlocie care are si o cota fantastica, dar este si neinvins. O rara avis pe care "Cobra" nu o poate rata.

O victorie cu Ward l-ar propulsa automat pe Froch in fruntea categoriei iar englezul ar putea avea parte o retragere in glorie, intocmai ca marele Joe Calzaghe. Sau, de ce nu, de alte doua sau trei partide pe bani foarte multi.

De asemenea, nu trebuie trecut peste faptul ca IBF i-a acordat lui Carl Froch un termen de 90 de zile pentru a pune la punct detaliile unui meci cu Adonis Stevenson, challangerul obligatoriu al titlului mondial.

Insa britanicul si agentii lui au declarat de multe ori ca ar fi gata sa renunte la centura mondiala pe care a pierdut-o Lucian Bute pentru meciuri cu numele mari ale categoriei, chiar fara o miza certa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#revansa Bute Froch, #Bute Froch 2013 Canada, #Froch Ward meci 2013, #Froch Kessler Ward 2013 , #Carl Froch