Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Reactia lui Badou Jack, adversarul lui Bute, dupa ce romanul a fost depistat pozitiv cu ostarina

Vineri, 27 Mai 2016, ora 07:57
6091 citiri
Reactia lui Badou Jack, adversarul lui Bute, dupa ce romanul a fost depistat pozitiv cu ostarina
Foto: Facebook/ Lucian Bute

Badou Jack, adversarul lui Lucian Bute in meciul din 30 aprilie, in urma caruia romanul a fost depistat pozitiv cu ostarina, a declarat ca dopajul in box este foarte periculos, putand duce la decese.

"El nu m-ar putea invinge nici daca ar lua ceva. Am castigat lupta. Toata lumea a crezut ca am castigat. Nu ar fi trebuit sa fie egalitate in primul rand. Sa speram ca ar putea fi schimbata intr-o victorie", a spus Jack pentru ESPN, potrivit News.ro.

El a adaugat ca dopajul inseamna inselatorie si poate cauza decese in box.

"Este inselatorie. Asta nu face bine afacerii. Poti muri in ring. Este rau. Imi place Bute ca persoana. Este un baiat de treaba, dar nu e bine deloc. Iti pui viata in pericol de fiecare data cand pasesti pe ring si adversarul triseaza? Poti muri. Orice se poate intampla in box", a afirmat suedezul.

Badou Jack mai spune ca nu se astepta ca Bute sa fie depistat pozitiv, pentru ca romanul i-a parut un tip onest.

"L-am nimerit cu cateva lovituri puternice la corp si si-a revenit, ceea ce m-a surprins. Pentru el sa revina atat de puternic in ultimele runde, la asta m-am gandit (cand a auzit ca a fost depistat pozitiv - n.red.). Credeam ca e un tip corect. Nu ma asteptam de la el", a adaugat Jack, in varsta de 32 de ani.

Citeste si care a fost reactia lui Lucian Bute dupa anuntul ca a fost depistat pozitiv.

Pugilistul Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat dupa meciul cu Badou Jack din 30 aprilie, desfasurat la Washington, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. Partida s-a incheiat la egalitate, dupa decizia arbitrilor-judecatori, astfel ca suedezul si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC.

Presedintele WBC, Mauricio Sulaima, a anuntat ca Lucian Bute ar fi folosit ostarina, substanta interzisa de regulamentele WADA (Agentia Mondiala Antidoping). WBC a fost informata despre cazul de dopaj al pugilistului roman de catre Comisia de box si wrestling din Washington DC. Comisia isi va urma propriile regulamente antidoping in acest caz si se va consulta cu WBC.

Ostarina ajuta sportivii prin cresterea rezistentei fizice, actionand ca steroizii anabolizanti, dar nu are efectele negative ale acestora. Din acest motiv, substanta a fost trecuta pe lista celor interzise de catre WADA in ianuarie 2008, desi nu exista inca in utilizarea clinica vreun medicament din aceasta clasa.

Citeste mai multe informatii despre anuntul WBC privind testul antidoping picat de Lucian Bute.

Inaintea meciului cu Badou Jack, Lucian Bute, in varsta de 36 de ani, a boxat ultima data in noiembrie 2015, cand a fost invins de britanicul James DeGale, acesta din urma aparandu-si astfel cu succes centura IBF la categoria supermijlocie. Bute (32-3, 25 KO) a detinut si el centura IBF, in perioada 2007-2012.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#reactie Badou Jack dopaj Bute, #Lucian Bute dopat, #Lucian Bute doping, #Bute depistat pozitiv, #Bute prins dopat, #Bute dopat meci Badou Jack, #Bute dopat ostarina , #dopaj
Comentarii
Poza PSD.Erie
PSD.Erie
rank 5
Toarasi,domne,io creca ia pus ocarina aia in mancare si iel na stiut