Antrenorul lui Bute vine cu o concluzie teribila: Lucian e traumatizat!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 08:37
4482 citiri
Antrenorul lui Bute vine cu o concluzie teribila: Lucian e traumatizat!
Foto: La Presse

Antrenorul lui Lucian Bute, Stephan Larouche, vine cu o concluzie teribila pentru pugilistul roman.

Larouche crede ca Bute este inca traumatizat dupa ce a fost batut crunt de Carl Froch si are momente cand pur si simplu se blocheaza si nu poate reactiona asa cum o facea inainte.

"Lucian simte ca a dezamagit pe toata lumea, dar nu cred ca este asa. El si-a dorit mult un rezultat bun. Impotriva lui Pascal a boxat asa cum a facut-o cu Froch si Grachev. A fost a treia lupta consecutiva in care a fost ezitant. Iar un boxer care gandeste prea mult nu este un boxer bun. Este un pugilist ineficient.

Lucian a fost blocat sambata. Cred ca exista un grup care l-ar fi invins pe Lucian Bute de sambata. Mi se pare ca este traumatizat atunci cand trebuie sa boxeze intr-un meci oficial. Acest lucru il impiedica sa dea drumul la brate, sa loveasca. Ingheata pur si simplu. De ce se intampla asta? Chiar nu stiu.

Este ca si cum nu mai poate sa loveasca inainte de a fi lovit. Asta ma face sa ma gandesc la un politist care a ucis pe cineva in timpul misiunii. Data viitoare se va gandi de doua ori, nu va face niciodata la fel", a spus Larouche intr-un interviu acordat La Presse.

Antrenorul lui Bute a mai precizat ca Jean Pascal nu a surprins cu nimic in lupta de duminica dimineata, cheia infrangerii fiind numai si numai la Bute.

"Jean Pascal a boxat bine, a fost exact cum ne asteptam, nici mai buni, nici mai slab. Dar povestea luptei este una cat se poate de simpla. Lucian s-a batut singur. Atunci cand nu iti lovesti adversarul, nu poti castiga", a explicat Larouche.

Bute, batut de Pascal (Video)

Lucian Bute a fost invins la puncte de Jean Pascal intr-un meci disputat duminica dimineata la Montreal.

Bute, atacat dur de antrenorul sau

Sportivul roman a fost dominat copios de adversarul sau iar cei trei arbitri judecatori i-au acordat victoria pugilistului de origine haitiana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Lucian Bute Jean Pascal rezultat, #Larouche Bute Pascal, #Bute traumatizat Pascal, #Bute invins Pascal , #Jean Pascal