Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antrenorul lui Bute face dezvaluiri: Iata marea problema a lui Lucian

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 09:46
7961 citiri
Antrenorul lui Bute face dezvaluiri: Iata marea problema a lui Lucian

In pragul luptei cu Denis Grachev, antrenorul lui Bute, Stephane Larouche, dezvaluie cea mai mare problema a pugilistului roman.

In cadrul unui interviu realizat de FightNews la unul din antrenamentele lui Bute, Larouche a declarat ca "Mister KO" a devenit ezitant si ca loveste din ce in ce mai putin cu fiecare meci disputat.

"Lucrurile au mers bine cand Lucian si-a aparat cu succes titlul mondial. Atunci cand ai rezultate bune si esti fericit, nu scoti in evidenta fiecare problema. Am realizat insa ca Lucian a inceput sa loveasca din ce in ce mai putin la ultimele patru meciuri. A continuat sa castige, dar numarul de pumni trimisi spre adversar a scazut.

A devenit oare mai matur? Loveste cu mai multa precizie? La inceput lovea de 100 de ori in fiecare runda si era prea mult. La un moment dat mai scazuse intensitatea si era bine, dar apoi a lovit din ce in ce mai putin si a devenit ezitant. Cred ca lucrul acesta se intampla pentru un motiv, desi Lucian crede ca asta il va face mai bun. Oricum, suntem o echipa mult mai puternica acum si acordam o mai mare atentie detaliilor", a declarat Larouche pentru sursa citata.

"Nu va fi usor"

Prezent alaturi de antrenorul sau, Bute a afirmat ca este constient de importanta meciului cu Denis Grachev.

"Daca nu fac un meci bun cu Grachev, revansa cu Froch nu va mai avea loc. Il respect pe Grachev. Loveste bine cu ambele maine... e agresiv, rezistent. E un sportiv bun. Nu va fi usor sa revin dupa prima infrangere. E dureros, dar acum privesc inainte, nu ma mai intereseaza trecutul", a declarat Bute.

Altfel, presa americana de specialitate noteaza ca "Mister KO" este obligat sa-l invinga pe Grachev pentru a-si salva cariera.

Vezi cum se antreneaza Bute pentru meciul cu Grachev (Galerie foto)

Lupta dintre Bute si Grachev este programata duminica dimineata, de la ora 4:00, la Bell Centre din Montreal (Canada).

Grachev ameninta: Il voi distruge pe Bute!

Meciul va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Larouche dezvaluiri Bute, #Bute antrenor Larouche, #Bute antrenament Canada, #meci Bute Grachev , #stiri Lucian Bute