Avancronica meciului dintre Bute si Magee. Vezi palmaresul celor doi

Sambata, 19 Martie 2011, ora 14:43
5643 citiri
Avancronica meciului dintre Bute si Magee. Vezi palmaresul celor doi

Lucian Bute isi pune in joc centura mondiala pentru a saptea oara, de aceasta data impotriva nord-irlandezului Brian Magee, intr-o gala care va avea loc duminica dimineata, la Bell Center din Montreal.

Cel mai titrat pugilist roman al momentului va incerca sa-si apere titlul mondial in versiunea IBF pentru a saptea oara si sa ramana neinvins la profesionisti, intr-un meci care va putea fi urmarit pe B1TV si in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com, incepand cu ora 5:00.

Iata palmareul celor doi pugilisti

Lucian Bute

Pana in prezent, Bute si-a aparat cu succes titlul IBF la categoria supermijlocie in fata sporivilor William Joppy (SUA), Librado Andrade (Mexic, de doua ori), Fulgencio Zuniga (Columbia), Edison Miranda (Argentina) si Jesse Brinkley (SUA).

Ca profesionist al ringului, pubilistul roman s-a impus in toate cele 27 de meciuri pe care le-a avut pana in prezent, de 22 de ori prin K.O.

Romanul in varsta de 31 de ani a mai cucerit titlurile NABF la semigrea si supermijlocie, WBC Continental Americas precum si WBO Inter-Continental. Bute este liderul mondial in clasamentul categoriei supermijlocii.

Brian Magee

Pugilistul nord-irlandez, ocupant al locului 13 in clasamentul mondial la supermijlocie, are 34 de victorii (24 prin knock-out), o remiza si trei infrangeri.

Sportivul in varsta de 36 de ani si-a adjudecat pana acumtitlurile la IBO Inter-Continental, titlul european si titlul Marii Britanii (toate la categoria supermijlocie).

Bute: "Sunt pregatit"

Lucian Bute si Brian Magee au trecut, vineri seara, cantarul oficial, inaintea meciului pentru titlul mondial IBF.

"Nu am avut probleme in a ajunge la greutatea dorita, sunt plin de energie. Sunt pregatit fizic si psihic si astept cu nerabdare sa urc in ring. Il respect pe Magee, dar cel mai bun va castiga." , a declarat Lucian Bute.

"Presiunea va fi Bute", a declarat Magee, fiind sustinut si de antrenorul sau, Bernardo Checa: "Bute va incerca sa impresioneze publicul. Un pugilist tensionat, care vrea sa faca prea multe, are tendinta de a comite greseli, prin miscari ezistante sau prin tendinta de se precipita".

Bute a cucerit America!

Viorel Simion, in aceeasi gala

Pugilistul Viorel Simion il va intalni pe mexicanul Pedro Navarrete, in deschiderea meciului dintre Lucian Bute si Brian Magee (aproximativ ora 4:00).

Viorel Simion (29 de ani) are 12 victorii din tot atatea partide disputate la profesionisti. Mexicanul Pedro Navarrete a acumulat 24 de victorii la profesionisti, 10 infrangeri si trei remize.

Meciul dintre Lucian Bute si Brian Magee se va disputa duminica dimineata, cu incepere de la ora 5:00, si va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#lucian bute, #Brian Magee, #avancronica Bute Magee, #Bute Magee titlu IBF , #stiri Lucian Bute