Bute, la sosirea in Romania: Mendy e un boxer murdar, voi avea un meci greu

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 16:28
2323 citiri
Bute, la sosirea in Romania: Mendy e un boxer murdar, voi avea un meci greu

Lucian Bute a sosit vineri in Romania, in vederea disputarii meciului cu Jean Paul Mendy, in care isi va pune pentru a 8-a oara in joc titlul mondial IBF la categoria super-mijlocie.

Pugilistul roman a sustinut o conferinta de presa la Aeroportul Henry Coanda, in care a vorbit despre intalnirea cu pugilistul francez.

Bute spune ca se asteapta la un meci greu deoarece intalneste un adversar dificil, care boxeaza murdar.

"Mendy e un boxer dur, murdar, care loveste cu coatele. N-a cunoscut infrangerea pana acum. In plus, n-are nimic de pierdut si ma astept la un meci foarte greu. E stangaci, ca si mine, si nu-mi va fi usor sa boxez cu el", a spus pugilistul roman.

Intalnirea va avea loc in Bucuresti si Bute abia asteapta sa boxeze in fata conationalilor sai.

"Sunt fericit si bucuros sa ma aflu aici in fata dumneavoastra. Am emotii foarte mari si ma bucur ca e asa mare interes pentru meciul meu. Asteptam de ani de zile sa boxez in Romania. E o presiune in plus pentru mine ca lupt in Romania, dar ma bucur ca lupt aici, in tara mea", a mai spus Bute.

Bute sustine ca e pregatit si promite ca va face un meci mare: "Sunt intr-o forma foarte buna si nimic nu ma poate opri. Ma pregatesc de aproape doua luni si sunt pregatit".

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, o conferinta de presa sustinuta de Lucian Bute.

Desfasurarea conferintei:

S-A INCHEIAT CONFERINTA DE PRESA

16:29 - "Pentru Lucian e un moment special, ca poate sa-si apere titlul in Romania. Va fi o mare seara pentru el si sper sa fie un succes. Mendy n-are nimic de pierdut" - antrenorul lui Bute, Stephan Larouche.

16:27 - "Vor fi multi canadieni care ma vor sustine. De asemenea, va veni si presa din Canada, unde meciul va fi transmis in direct"

16:26 - "Nu m-au deranjat cuvintele lui Froch, eu sunt dispus sa boxez cu oricine. Sper sa am ocazia sa lupt cu el sau el sa aiba ocazia sa lupte cu mine"

16:25 - "N-am probleme cu kilogramele. Am 4-5 kilograme in plus, dar le voi da jos"

16:24 - "Sper ca mama sa fie in sala, sa reusesc s-o conving in astea doua saptamani cat mai sunt pana la meci"

16:23 - "Mendy e un boxer dur, murdar, care loveste cu coatele. N-a cunoscut infrangerea pana acum. El n-are nimic de pierdut si ma astept la un meci foarte greu. E stangaci, ca si mine, si nu-mi va fi usor sa boxez cu el"

16:21 - "Ma astept la o atmosfera explozibila. Cred ca va fi o atmosfera ca pe un stadion de fotbal"

16:20 - "Am emotii, dar sunt increzator ca voi castiga. Daca voi avea ocazia sa-l fac KO, o voi face, insa nu-mi propun asta, ci sa castig meciul"

16:19 - "Sunt intr-o forma foarte buna si nimic nu ma poate opri. Ma pregatesc de aproape doua luni si sunt pregatit. Va fi un meci spectaculos si va astept la Romexpo"

16:19 - "E o presiune in plus pentru mine ca lupt in Romania, dar ma bucur ca lupt aici, in tara mea"

16:18 - "Sunt fericit si bucuros sa ma aflu aici in fata dumneavoastra. Am emotii foarte mari si ma bucur ca e asa mare interes pentru meciul meu. Asteptam de ani de zile sa boxez in Romania"

A INCEPUT CONFERINTA

INFO: Lucian Bute va sosi vineri in Bucuresti, in vederea disputarii meciului cu Jean Paul Mendy.

INFO: Conferinta va avea loc in Salonul Prezidential din incinta Aeroportului International Henri Coanda.

Pe 9 iulie, pugilistul roman se va lupta la Bucuresti cu francezul Jean Paul Mendy, intr-o partida in care isi va pune in joc titlul mondial IBF la categoria super-mijlocie.

I.G.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#conferinta presa Lucian Bute, #Lucian Bute sosire Romania, #Lucian Bute Jean Mendy , #stiri Lucian Bute