Idol in Canada, ignorat in Romania: Bute isi striga nemultumirile

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 09:32
3590 citiri
Idol in Canada, ignorat in Romania: Bute isi striga nemultumirile

Pugilistul Lucian Bute, socotit cel mai valoros sportiv roman la ora actuala, se plange de faptul ca nu este apreciat la adevarata valoare in tara de origine.

Apropierea duelului dintre Bute si jamaicanul Glen Johnson readuce in prin plan problema televizarii meciurilor campionului roman. Asa cum s-a intamplat si cu alte ocazii, niciun post TV din tara nu si-a manifestat inca intentia de a cumpara drepturile de transmisie pentru partida cu Johnson, programata la 5 noiembrie.

Aflat la Miami, unde se antreneaza intens pentru disputa de luna viitoare, "Mister KO" recunoaste ca este dezamagit de lipsa de interes de a televiziunilor.

"Sper pana in ultima clipa ca meciul sa fie transmis in Romania. Stiu ca multi romani vor sa ma vada, chiar daca ora va fi care va fi in Romania. Lumea se trezeste pentru Lucian Bute, iar Lucian Bute lupta pentru romani.

Stiti cat de important este cand ma gandesc si stiu ca in tara mea lumea s-a trezit si este alaturi de mine la meciurile de peste Ocean? Showtime, care are drepturile de transmisie asupra meciurilor mele, are 20 de milioane de abonati. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in Canada, din punct de vedere al mediatizarii, in saptamana premergatoare meciului.", a declarat Bute, intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei.

Campionul mondial IBF se declara afectat si de acuzele pe care le primeste din tara in legatura cu valoarea adversarilor pe care i-a intalnit pana acum.

"Ma deranjeaza ca nu imi e recunoscuta valoarea in Romania. Nu ma deranjeaza atunci cand un nimeni vorbeste despre astfel de subiecte. De ce oamenii de la Showtime, de la site-urile americane si de la multe altele se lupta pentru meciurile mele? Daca nu aveam valoare, daca adversarii mei nu aveau valoare, ma mai baga cineva in seama? Eu imi vad insa de treaba. Muncesc, ma bat. Poate intr-o zi o sa pierd. Asta e viata, nu e un capat de tara.", a mai spus pugilistul.

Lucian Bute isi va pune la bataie pentru a noua oara centura IBF la categoria supermijocie pe 5 noiembrie, la Montreal, unde il va intalni pe jamaicanul Glen Johnson (42 de ani).

100.000 de dolari costa achizitionarea drepturilor de transmisie pentru partida dintre cei doi pugilisti.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#lucian bute, #Bute Johnson centura IBF, #Bute Johnson televizare Romania , #stiri Lucian Bute