Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lucian Bute, cel mai bun sportiv roman din ultimii 10 ani - Sondaj Ziare.com

Vineri, 31 Decembrie 2010, ora 16:06
2040 citiri
Lucian Bute, cel mai bun sportiv roman din ultimii 10 ani - Sondaj Ziare.com

Lucian Bute este cel mai bun sportiv roman din ultimii 10 ani, conform unui sondaj realizat de Ziare.com.

Pugilistul roman, care detine in prezent centura IBF la categoria super-mijlocie, a obtinut 38.34% din voturile cititorilor Ziare.com ce au participat la acest sondaj.

Sondaj Ziare.com: Care e cel mai bun sportiv roman din ultimii 10 ani?

Locul secund i-a revenit canotoarei Elisabeta Lipa, care a fost votata de 16.11% dintre cititori, in timp ce pe ultimul loc al podiumului se claseaza gimnasta Andreea Raducan, cu 14.07%.

Urmeaza apoi Cristi Chivu (locul 4 - 7.94%), Luminita Hutupan (locul 5 - 7.32%), Alina Dumitru (locul 6 - 5.78%), Leonard Doroftei (locul 7 - 4.54%), Adrian Mutu (locul 8 - 3.35%) si Camelia Potec (locul 9 - 1.93%).

Ultimul loc in topul celor mai buni sportivi romani ai ultimilor 10 ani este ocupat de tenismenul Andrei Pavel, care a fost votat doar de 0.62% din participantii la acest sondaj.

Cine e Lucian Bute

Nascut la Pechea (judetul Galati), acum 30 de ani, Lucian Bute este considerat unul dintre cei mai buni boxeri ai momentului.

Dupa ce-a castigat numeroase medalii la amatori, "Mister KO", asa cum este poreclit galateanul, a semnat in 2003 cu clubul canadian Interbox si a trecut la profesionisti.

Si-a inceput cariera la profesionisti cu un meci impotriva americanului Robert Muhammad, pe care l-a invins in repriza a doua, printr-un TKO. A continutat in aceeasi maniera, iar inevitabilul s-a produs pe 19 octombrie 2007, cand a castigat titlul mondial IBF la categoria super-mijlocie, dupa un meci cu columbianul Alejandro Berrio, pe care l-a facut KO in runda a 11-a.

De atunci, si-a aparat cu succes de sase ori centura, iar in 2011 isi propune sa mai puna mana pe cel putin inca o centura mondiala.

27 de meciuri are Bute la profesionisti, toate castigate. 22 dintre ele prin KO.

Sondajul Ziare.com, la care au participat 1.763 de cititori, a fost realizat in perioada 16-30 decembrie.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#lucian bute, #sondaj ziare com , #stiri Lucian Bute