Lucian Bute si-a reziliat contractul cu Showtime!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 25 Octombrie 2012, ora 14:14
5381 citiri
Lucian Bute si-a reziliat contractul cu Showtime!

Lucian Bute, fostul campion mondial al versiunii IBF la categoria supermijlocie, si-a reziliat contractul cu reteaua americana Showtime.

Clubul lui Bute, Interbox, si Showtime au semnat un contract in 2010, americanii urmand sa transmita trei meciuri, la alegere, de-ale romanului. Pentru fiecare partida, Bute incasa doua milioane de dolari.

Din aceasta intelegere au fost acoperite doar doua intalniri, a treia fiind anulata ca urmare a incetarii colaborarii.

"S-a terminat. Ne-am pus de acord cu cei de la Showtime sa incheiem contractul", a anuntat presedintele Interbox, Jean Bedard.

Rezilierea unui contract extrem de avantajos din punct de vedere financiar poate reprezenta, paradoxal, un pas inainte pentru Bute, care ar putea semna cu marele rival al Showtime, HBO.

"In cazul in care Lucian va castiga meciul cu Denis Grachev, atunci ar putea ajunge la HBO. Avem o relatie buna cu seful lor, Ken Hershman", a mai spus Jean Bedard, dupa cum anunta cei de la La Presse.

Relatiile dintre Bute si Showtime s-au rupt atunci cand romanul a acceptat provocarea lui Carl Froch. Reteaua americana nu a fost de acord cu aceasta partida si a refuzat sa o transmita, abia dupa negocieri extrem de dure ajungandu-se la un acord pentru ca lupta sa aiba loc in afara contractului dintre parti.

Batut crunt de Froch, Lucian nu a mai prezentat interes pentru Showtime, "yankeii" dorind cu ardoare un meci Ward - Bute, insa numai in conditiile in care romanul ramanea neinvins in cariera.

"Desigur, din punct de vedere financiar este o lovitura. Dar Lucian este gata sa faca acest pas pentru ca si el considera ca intelegerea cu Showtime nu il avantajeaza", a precizat Bedard.

Daca il va invinge pe Grachev, Lucian Bute va avea in fata meciul revansa impotriva lui Carl Froch, lupta extrem de interesanta care ar putea fi preluata de HBO.

"O revansa cu Froch transmisa de HBO este scenariul ideal!"

Partida dintre Lucian Bute si Denis Grachev va avea loc duminica, 4 noiembrie, incepand cu ora 04.00, in Bell Centre din Montreal, Canada. Ziare.com va transmite in direct aceasta lupta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Lucian Bute contract Showtime, #Bute contract reziliat Showtime, #Bute contract HBO, #meci Bute HBO , #stiri Lucian Bute